Obrovský zájem o podpisy. Autogramiádu navštívilo přes 500 fanoušků

21.03.2018 / Tomáš Lysý

V minulé baráži byli fanoušci dalším hráčem Dukly na ledě a výraznou měrou pomohli klubu k postupu do extraligy. Letos budou červenožlutí na podporu z tribun opět spoléhat, proto nadešel čas udělat před rozhodující částí sezony autogramiádu. Ta dopadla velice zdařile. Podpisovou akci trvající téměř dvě hodiny navštívilo přes 500 fanoušků, mnozí z nich vyjadřovali hráčům a trenérům podporu před nadcházející baráží. Nálada byla dobrá, což dokazují fotografie i videa. Baráž o extraligu začíná již v úterý 27.3. již od 17 hodin doma proti Kladnu a zápas bude vysílat přímým přenosem ČT sport.

Kompletní fotogalerie zde

Pořád plno. První zájemci o autogram čekali na Infocentru Horáckého zimního stadionu již od 17 hodin. Autogramiáda, začínají v 18 hodin, byla původně plánována na hodinu. Díky obrovskému zájmu se protáhla téměř do osmé večerní.

Trenérské trio. Zleva hlavní trenér Petr Vlk, asistent trenéra František Zeman a smějící se trenér gólmanů Petr Jaroš.

Kateřina Slavětínská ze Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava přečetla za všechny členy Spolku vzkaz vyjadřující hráčům podporu před baráží.

Usmívající se David Kajínek, Jiří Rys a Tomáš Jiránek (zleva).

Dobrou náladou sršel i s fixou si hrající Adam Zeman a Jakub Suchánek.

Gólmanské trio Jakub Škarek, Josef Kořenář a Lars Volden (zleva). Čtvrtý do party Jan Brož chyběl, v Sokolově totiž vychytal Moravským Budějovicím postup do semifinále 2. ligy.

Copak asi barážový specialista Ríša Diviš šeptá obránci Davidu Kajínkovi?

Úsměvy na tváři v podání Davida Váni a Petra Šidlíka.

Půvab a bojovnost. Aneb jedna z fanynek Dukly v objetí s Radkem Hubáčkem

Balíček 31 podpisových kartiček Dukly bude možné koupit i ve fanshopu nebo v eshopu

Videosestřih z autogramiády před baráží 2018

Autor videa: HZStv1