Informace pro návštěvníky úterního zápasu Dukly s Kladnem

10.04.2018 / KLUB

Vzhledem k poslednímu domácímu utkání baráže s Kladnem, kdy fanoušci hostujícího týmu vyvolávali v prostorách před zimním stadionem v oplocení v parku šarvátky, rozhodl vedoucí odboru služby pořádkové policie Krajského ředitelství kraje Vysočina ve spoluprác i s hlavním pořadatelem a bezpečnostní agenturou Sežev facility o změně režimu na zápas Jihlava – Kladno, hraného v úterý 10. dubna.

Fanoušci hostů budou mít v oplocení v parku samostatný prostor s jedním vchodem C (přes jeden turniket) do zimního stadionu, tak, jako tomu bylo při utkání s Kometou Brno. Do něj se dostanou vchodem od silnice v JIráskově ulici. V oplocení bude malé občerstvení a mobilní toalety. Prostor pro fanoušky Kladna na zimním stadionu zůstává pouze za brankou na tribuně C.

Příznivci domácí klubu mohou vstoupit do stadionu z parku přes zbývající tři turnikety. Také v prostoru oplocení pro domácí fanoušky bude občerstvení a mobilní toalety. Domácí fanoušci využívající ke vstupu na stadion vchod F, projdou na začátku utkání dvěma turnikety bez omezení, ovšem na obě přestávky vyjdou ven a poté zpět opět přes turnikety do prostoru, který nebude omezen ploty. Je nutné si uschovat pro odchody přes turnikety vstupenku.

Zároveň upozorňujeme návštěvníky HZS na dodržování Návštěvního řádu. V plném znění je zde. V útrobách stadionu platí přísný zákaz kouření (platí i pro elektronické cigarety), platí zákaz vnášení nápojů v plechovkách a skleněných lahvích.

Plánek Horáckého zimního stadionu