Blahopřání maskota JD – speciální dárek pro malé i velké fans DUKLY

16.05.2018 / JD MASKOT DUKLY

Zkrášlete a oživte narozeninové párty speciálním hostem! Maskot Dukly Jihlava JD může přijít i k vám domů, či do oblíbené osvěžovny a popřát oslavenci: „Vše nej...!“ Napište nám na e-mail deti@hcdukla.cz (obratem Vás budeme kontaktovat s podrobnostmi) a JD vám zatančí, zapózuje při fotografování, zadovádí s dětmi a může přinést i zcela speciální dárky od Dukly Jihlava.

„JD je živel a nezkazí žádnou dětskou oslavu. Na řadě akcí ve školkách nám děti řekly, že půjdou na hokej jen kvůli němu. Pozvat ho můžete i na firemní večírky, maturitní plesy, zábavy i jinam,“ vyzývá PR manažer Dukly Jihlava Zdeněk Drla.

Fantazii se meze nekladou a zábava je vždy zaručena. V rámci akce JD vykouzlí úsměv a po akci ve vašem fotoalbu originální fotografie a vzpomínky.

Ceník aktivit:

Standard – 30 minut / 1.000,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárku + malý dárek od HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek či minidres).

Premium – 60 minut / 1.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárku + dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

Star – 60 minut / 2.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, dovádění s oslavenci + předání dortu HC Dukla a dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).


Upozornění:
Objednání je nutné minimálně 14. dnů před akcí. Uvádějte vždy Jméno a příjmení, adresu fakturační a adresu konání akce. Následně vám bude zaslána faktura, po jejímž uhrazení je účast maskota závazná.
V případě objednání akce méně než 14 dnů předem bude účtován příplatek 30%.
V případě zrušení akce po uhrazení faktury bude odečten storno poplatek ve výši 400,- Kč.

Sledujte maskota Dukly ježka JD na facebooku