Miha Štebih odpověděl na dotazy fanoušků v offline rozhovoru

28.04.2016 / Tomáš Lysý

Dalším hráčem, kterému jste mohli klást otázky, byl obránce Dukly Jihlava a slovinské reprezentace Miha Štebih. Zajímá Vás, jak si zvykal na život v České republice a jak pro něj bylo obtížné naučit se češtinu? Co pro něj znamená reprezentovat svou vlast? Jaká místa by ve Slovinsku doporučil k trávení dovolené? Odpovědi Mihy Štebiha najdete zde, na poslední dlouhou otázku navíc slovinský obránce odpověděl přes video a ukázal tak svojí výbornou znalost češtiny.

Čtyřiadvacetiletý obránce odpovídal na Vaše otázky v pátek 29. dubna 2016. Tento den hrála slovinská reprezentace na mistrovství světa divize 1A v Polsku rozhodující a nakonec úspěšný zápas o návrat do elitní skupiny MS, ze které v roce 2015 sestoupila. Miha Štebih sice byl v nominaci kouče Nika Zupančiče, vzhledem k účasti Dukly v baráži o extraligu se však z účasti na šampionátu musel omluvit.

Odpovědi Mihy Štebiha na několik podotázek v poslední otázce offline rozhovoru

A teď trochu nevážně...

BALOUN ZE ŠVEJKA. Miha Štebih se v offline rozhovoru přiznává, že má rád jídlo - třeba českou klasiku svíčkovou s knedlíkem. Kustod A-týmu Bohuslav Tománek si ho dobírá, že má neustále hlad jako Baloun ze Švejka. Československý film s Rudolfem Hrušínským Miha neznal. Kdo je jedlík Baloun z filmu Poslušně hlásím!, zjistil až po zodpovězení vašich otázek. "Poslušně hlásím, že mám pořád hlad." :D Zdroj: www.youtube.com