Pojď hrát hokej – Týden hokeje s ČSLH

19.01.2017 / Zdeněk Drla

Přijďte ve čtvrtek 26. ledna 2017 v 16:30 hodin na Horácký zimní stadion v Jihlavě na akci Týden hokeje.

Ve čtvrtek 26.ledna 2017 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HC Dukla Jihlava ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě vůbec poprvé akci v rámci Týdne hokeje.

Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odnese hodnotný dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Jiřího Jungwirtha (manažer mládeže 731677702) či Josefa Koldu (trenér přípravky 604724656) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

POJĎ HRÁT HOKEJ! Projekt Pojď hrát hokej má i svůj oficiální videoklip. Písničku nahrála skupina Děda Mládek Illegal Band. Autorsky a režisérky je pod ním podepsána dvojice bavičů Richard Genzer a Michal Suchánek. V klipu si vedle malých hokejistů zahráli i Viktor Ujčík s Martinem Procházkou.