Dukla pro mě byla celkem jasná volba, říká obránce David Kajínek o prodloužení smlouvy

12.01.2017 / Tomáš Lysý, Zdeněk Drla

Na výhře v Prostějově se David Kajínek podílel třemi kanadskými body, o několik hodin později se dohodl na dalším působení v Jihlavě. Červený a žlutý dres bude bez deseti centimetrů dvoumetrový zadák oblékat i v sezoně 2017/2018. „Dukla pro mě byla celkem jasná volba. Týmu se celkově daří a jsem tady spokojený, takže super,“ říká osmadvacetiletý obránce, který čeká se svojí partnerkou přírůstek do rodiny. „S Davidem jsme se domluvili na prodloužení smlouvy na další sezonu,“ prozrazuje jednatel klubu Bedřich Ščerban s tím, že smlouvu s Duklou podepsal další hráč. Podrobnosti přinese redakce klubu v následujících dnech.

David Kajínek vybojoval v roce 2016 extraligový titul, když za mistrovský Liberec odehrál jedenáct zápasů základní části a dvakrát naskočil v play-off. Poté zamířil do kádru Dukly Jihlava, která v loňské sezoně vyhrála WSM Ligu a postoupila až do baráže. V tomto ročníku nastoupil za aktuálně třetí tým soutěže dvaadvacetkrát, vstřelil jeden gól, na dalších šest nahrál a v hodnocení účasti na ledě má čtyři plusové body. „V Jihlavě jsem spokojený. Daří se týmu, proto jsem spokojený i já,“ ohlíží se za dosavadním průběhem sezony.

Když přišla kolem Vánoc nabídka s prodloužením kontraktu o další rok, David Kajínek souhlasil. „Byl jsem rád, že ze strany vedení a trenérů je zájem. Dohodli jsme se celkem rychle. Dukla pro mě byla celkem jasná volba,“ sděluje přesvědčivě, že se nad dalším působením v jihlavském dresu dlouho nerozmýšlel a poté s úsměvem prozrazuje, že zanedlouho budou Kajínkovi v Jihlavě ve třech. „Za měsíc nás čeká přírůstek do rodiny. S manželkou se těšíme a hlavní je, aby byl zdravý,“ povídá se smíchem sympatický obránce.

David Kajínek o dosavadním působení v Dukle a prodloužení kontraktu

Autor videa: Tomáš Lysý, Zdeněk Drla

David Kajínek bude hájit jihlavský dres i v sezoně 2017/2018. Foto: Tomáš Buksa


Čtěte také:

Adam Zeman je dalším hráčem, který s Duklou prodloužil smlouvu