Generali PUK – ukaž všem ostatním, který klub je ten nejlepší!

20.01.2017 / KLUB

Generali, hlavní partner Tipsport extraligy, přichází s novou hrou pro všechny hokejové fanoušky. Generali PUK je aplikace pro mobilní telefony, ve které změříš síly s příznivci všech extraligových a prvoligových klubů. Stačí mít dobré oko, přesnou ruku a vítězství je tvoje!

Princip je maximálně jednoduchý. Cílem hry Generali PUK je dosáhnout co nejdelší série úspěšných hodů pukem do středového kruhu hokejového hřiště. Za přesnou trefu do středového kruhu získává hráč jeden bod, za trefu do bodu pro vhazování pak dva body. Ale pozor! Úkol hráčům ztěžuje projíždějící rolba i zvukové vlny fandění, které v různé intenzitě přicházejí z levé nebo pravé strany hlediště podle toho, kde zrovna fanoušci víc bouří. Při každém pokusu proto musíš zvážit potřebný směr i sílu hodu! A pokud by ti náhodou došly životy, stačí jen do hry pozvat vaše přátele a hraješ dál.

Do hry se můžou zapojit všichni, ne jen hokejoví nadšenci. Pro fanoušky klubů Tipsport extraligy a WSM ligy však aplikace nabízí přeci jen něco navíc – na startu si vyber oblíbený klub, kterému poté budeš pomáhat v souboji s ostatními! Výkony přihlášených hráčů jsou totiž automaticky znázorněny v žebříčku. Dostupný je tak absolutní žebříček hráčů napříč všemi kluby, žebříček hráčů fandících danému týmu, a také žebříček klubů. Dostaneš ten svůj až na vrchol?

Chceš se zapojit a pomoct svému klubu vyhrávat? Není nic jednoduššího – přes odkaz si vyber operační systém svého telefonu, stáhni appku a začni hrát!

Aplikaci pro Android stáhni zde

Aplikaci pro iOS stáhni zde