Ptejte se Petra Šidlíka, který dotazy zodpoví den před posledním domácím utkáním Dukly v této sezoně

19.04.2017 / Tomáš Lysý

Po obránci Jiřím Říhovi a útočnících Tomáši Jiránkovi a Josefu Skořepovi je zadák Petr Šidlík dalším hráčem, kterému můžete pokládat otázky prostřednictvím offline rozhovoru. Třiadvacetiletý odchovanec jihlavského hokeje působil na začátku letošní sezony v Karlových Varech, ale poté zamířil zpátky do Dukly. A to byla volba více než dobrá, jelikož v červenožlutém dresu bojuje v baráži o extraligu. Právě během probíhající baráže se Petra Šidlíka můžete ptát na to, co Vás zajímá. Jaké má záliby mimo hokeje? Čeho by chtěl v Dukle dosáhnout? Jaké pro něj bylo odejít v sedmnácti letech do Kanady? Na jeho odpovědi se můžete těšit ve čtvrtek 20. dubna 2017.
Petru Šidlíkovi můžete pokládat otázky zde.

Při kompletování předešlého offline rozhovoru s Tomášem Jiránkem panovala hodně dobrá nálada. Jihlavský útočník totiž zodpovídal dotazy fanoušků s redaktorem Tomášem Lysým přímo v kabině A-týmu a to si samozřejmě nemohl nechat ujít Petr Šidlík. Obránce Dukly svému parťákovi z útoku několikrát se smíchem radil, jak nejlépe fanouškům odpovědět. Volba dalšího hráče do offline rozhovoru proto nemohla být jiná. Své dotazy na Petra Šidlíka posílejte zde. Jihlavský zadák Vám na ně zodpoví po skončení baráže.

Legrace u offline rozhovoru. Zpovídanému Tomáši Jiránkovu (vlevo) radí nejlepší odpovědi obránce Petr Šidlík (uprostřed). Foto: Zdeněk Drla


Foto: Tomáš Buksa (4x), Zdeněk Drla