Společnost Motorpal obnovuje spolupráci s Duklou Jihlava

26.04.2017 / KLUB

Staronovým partnerem Dukly Jihlava je firma Motorpal, významný světový výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory. Tato jihlavská společnost, která je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v kraji Vysočina, již v minulosti Duklu podporovala. Nyní byla mezi oběma subjekty navázána nová spolupráce. „Společnost Motorpal je jedna z největších a nejvýznamnějších firem v Jihlavě. Velice si vážíme toho, že po překonání ekonomické krize se Motorpal opět řadí mezi partnery Dukly Jihlava,“ sdělil po podpisu smlouvy jednatel Dukly Bedřich Ščerban s tím, že smlouva je podepsána zatím na rok.

Jihlavská společnost Motorpal se řadí mezi významné světové výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory. Kromě jejich výroby se specializuje na přesné strojírenství. Jedná se o ryze českou firmu, která má tradici již od roku 1946.

Klíčovými produkty firmy jsou vstřikovací čerpadla, vstřikovače, vstřikovací trysky pro vznětové motory a dále přesně obráběné dílce pro automobilový průmysl. Výrobky společnosti splňují ty nejpřísnější platné předpisy. Motorpal je kvalifikovaným OEM partnerem celé řady současných výrobců motorů, poskytuje zákazníkům klientský přístup a komplexní služby přes vývoj, vzorkování a naladění vstřikovací soupravy na daný motor až po sériové dodávky. Firma je certifikována podle norem ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001.

Motorpal tvoří v současné době čtyři výrobní závody umístěné v Jihlavě, Jemnici, Batelově a ve Velkém Meziříčí. Firma je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v kraji Vysočina.

Zdroj a foto: www.motorpal.cz