Dukla hledá nové redaktory!

15.05.2017 / Klub

Máte rádi Duklu a chcete se podílet na chodu našeho opět extraligového klubu? Neváhejte a přihlašte se nám! Hledáme do týmu nové redaktory a redaktorky, kteří nám budou pomáhat tvořit naše webové stránky. Práce může sloužit jako vhodná brigáda pro studenty nebo i jako základ pro vybudování kariéry v médiích.

S postupem do extraligy přinášíme jedinečnou příležitost, jak nahlédnout do zákulisí hokejového klubu a získat neocenitelné zkušenosti ze sportovního prostředí.

Hledáme spolehlivé a pracovité osoby s dobrou jazykovou výbavou a s kladným vztahem k jihlavskému hokeji, kteří mohou hlavně během víkendu navštěvovat domácí zápasy Dukly (mládež, po získání zkušeností i A-tým) a zpravodajsky je pokrývat. Náplní práce je psaní živých přenosů z utkání a následně i článků pro náš klubový web. Podmínkou je pravidelný přístup na internet z domova a ovládání základních operací s počítačem.

Nabízíme nejen zajímavé zkušenosti a pohled do zákulisí našeho klubu, ale i finanční ohodnocení v závislosti na odvedené práci.

V případě zájmu zašlete Váš strukturovaný životopis na e-mail lysy@hcdukla.cz nejpozději do 26. května. Jestli máte již s podobnou prací zkušenosti, uvítáme zaslání její ukázky.

Práce pro náš klubový web přináší i jiné atraktivní příležitosti – šikovní redaktoři mají později možnost podílet se na dalších projektech společnosti eSports.cz, jež kromě webových stránek Dukly Jihlava spravuje množství dalších hokejových a sportovních klubových webů a realizuje řadu dalších sportovních projektů. Redaktoři Dukly už měli možnost dělat rozhovory s hvězdami NHL i olympijskými vítězi, mnoho z nich se navíc podívalo na různé sportovní akce do zahraničí. Bývalí členové jihlavské redakce dnes také působí ve velkých mediálních společnostech.