Autocentrum BUPI výrazně navyšuje podporu Dukly Jihlava

21.06.2017 / Zdeněk Drla

Společnost Autocentrum BUPI pokračuje ve spolupráci s Duklou Jihlava. A v nadcházející extraligové sezoně výrazně navyšuje podporu. zařazuje se tak mezi nejvýznamější partnery klubu. "Jsme dlouhodobým partnerem Dukly a jsme pyšní, že jsme jí mohli pomoci k návratu do extraligy," říká ředitel společnosti Karel Pilný.

"Autocentrum BUPI podporuje Duklu nejen tím, že zajišťuje klubu vozový park, ale podporuje nás i finančně. S postupem do extraligy Auto Bupi nejenže zůstává naším partnerem, ale výrazně navyšuje obě formy podpory. Na úrovni vozového parku budeme mít k dispozici čtyři auta. Co se týče finanční podpory, tak ji Auto BUPI navýšilo od začátku naší spolupráce již pětinásobně," vysvětluje jedatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Spolupráci s Duklou Jihlava si pochvaluje i ředitel Autocentra BUPI Karel Pilný: "Jsme dlouhodobým partnerem Dukly. Začali jsme ji podporovat již před osmi lety. Dukla neodmyslitelně patří k Jihlavě. Jsem skutečně rád, že jsme partnersky propojení a to samé mohu říct o prodloužení spolupráce. Zpětná vazba je totiž pozitivní. Vozy od nás kupují i hráči, management klubu i lidi z okolí jihlavského hokeje. Právě proto jsme partnerství prodloužili. A samozřejmě jsme pyšní, že jsme Dukle mohli pomoct k návratu do extraligy."

PODPIS NOVÉ SMLOUVY. Společnost Autocentrum BUPI pokračuje v partnerství s Duklou Jihlava. Nová smlouva byla podpesána v jejím autosalonu v Rantířovské ulici v Jihlavě. Na snímku jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a ředitel společnosti Karel Pilný. Foto: Zdeněk Drla

O společnosti

Společnost Autocentrum BUPI je autorizovaným prodejcem vozů značky KIA. Byla založena v roce 1995. Hlavní sídlo společnosti je v Lokti - Brzoticích 45 u dálnice D1 - exit 66. Zde byl autosalon otevřen v listopadu 1997. K dalšímu rozšíření společnosti došlo v roce 2008, kdy bylo otevřeno nové prodejní a servisní místo pro vozidla KIA v Rantířovské ulici v Jihlavě. Ve zcela zrekonstruované provozovně nabízí širokou modelovou řadu nových vozidel KIA, včetně předváděcích vozů a kompletní zázení pro servis vozidel KIA.

"Autocentrum BUPI je rodinná firma, jejímž základním a nejdůležitějším cílem je spokojený zákazník, který může očekávat čestné, slušné a vždy přívětivé jednání. Základem našich služeb je profesionalita, odborné znalosti a vstřícnost," říká majitel společnosti Karel Pilný.