4:4
(0:2, 3:0, 1:2)

03.12.2011 / Jaroslav Wollmann

03.12.2011 09:15, Liga mladších žáků 2000-2001 (5.třída) - 14. kolo

HHK Velké Meziříčí

4

HC Dukla Jihlava

Lepeška (31. Krejčí) - Rašín, Buzek, Koláček, Jančí, Mareček - Rampír, Chlubna, Svoboda, Brož, Čermák, Vaněk, Sapík, Racek, Přibil
4

Branky Jihlavy: Svoboda, Brož, Chlubna, Vaněk. Nejlepší hráči Jihlavy: Vítězslav Brož, Pavel Svoboda, Tomáš Chlubna, Stanislav Vaněk, Patrik Čermák, Patrik Rašín, Nikolas Lepeška.

Průběh utkání

„S druhým týmem naší tabulky jsme sehráli z naší strany kvalitní utkání. Opět jsme měli výbornou 1. třetinu, kde jsme hosty několikrát dostali pod tlak, ale bohužel skončila jen 2:0 v náš prospěch. V druhé třetině domácí snížili a naši hráči opustili od našeho dosavadního výkonu a bylo tam od nás málo pohybu a kombinace. Soupeř se během 2. části dostal do vedení 4:2. V kabině jsme si před 3. třetinou k tomu něco řekli, což nám pomohlo, jelikož v posledním dějiství kluci opět plnili pokyny a znova začali předvádět hokej podle našich představ, napadali ve dvou hráčích a kombinovali, z čehož začali pramenit šance a došlo k zaslouženému vyrovnání na 4:4. Myslím si, ale že jsme byli lepším týmem a zasloužili si vyhrát, ale i tak za bod a za výkon především z 1. a 3. třetiny klukům děkuju a zaslouží pochvalu. Výkony většiny hráčů mají stoupající tendenci, s čímž jsem spokojen," řekl po utkání trenér Dzurik.