3:6
(1:2, 1:3, 1:1)

14.01.2012 / Jaroslav Wollmann

14.01.2012, Liga mladších žáků 2000-2001 (5.třída) - 18. kolo

Moravská Třebová

3

HC Dukla Jihlava

Krejčí (31. Lepeška) - Jančí, Volák, Mareček, Žižka, Tomek - Chlubna, Svoboda, Brož, Rampír, Čermák, Vaněk, Sapík, Koláček
6
Branky Jihlavy: Brož 4, Chlubna, Čermák.

Průběh utkání

„Do utkání jsme nevstoupili nejlépe a brzké vstávání se na klucích projevilo a prvních pár střídání jsme ještě "byli v autobuse" a brzo prohrávaly 1:0. Naštěstí se kluci rychle vzpamatovali a od poloviny 1. třetiny jsme byli lepším týmem. V druhé části výkon ještě více stoupl a měli jsme jednu šanci za druhou a zaslouženě se dostali do vedení 5:2. Po slušné první třetině a výborné druhé části ve 3. třetině už utkání příliš pohledného hokeje nenabídlo a oba týmy místo kombinační hry se spíše soustředily na osobní souboje. Soupeř sice díky šťastné brance snížil na 5:3 a měl stále ještě 10 minut na srovnání skóre, ale díky výborné individuální akci Brože jsme soupeři zase odskočily na rozdíl tří branek a to soupeře definitivně zlomilo.

Pochvalu dnes zaslouží celý tým od prvního do posledního hráče, byly jsme určitě daleko víc hokejovější něž soupeř a zejména již zmiňovaný Víťa Brož velkou měrou přispěl k vítězství, kdy byl dnes tím pravým tahounem a kromě 4 branek porozdával spoluhráčům ještě velké množství přihrávek do vyložených brankových situací. Ostatní kluci se k jeho výkonu přidali a podali taky kvalitní výkon a doufám, že v následujících utkáních to dokáží zopakovat," řekl po utkání trenér Dzurik.