10:7
(3:1, 6:2, 1:4)

19.02.2012 / Jaroslav Wollmann

19.02.2012, Liga mladších žáků 2000-2001 (5.třída) - 23. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí - Rašín, Jančí, Buzek, Mareček, Koláček, Žižka - Vaněk, Pittner, Brož, Rampír, Čermák, Racek, Volák, Sapík, Přibil
10

Moravská Třebová

7
Branky Jihlavy: Brož 3, Vaněk 3, Čermák 2, Sapík, Rašín. Nejlepší hráči Jihlavy: Vítězslav Brož, Patrik Čermák, Stanislav Vaněk, Patrik Rašín, Filip Koláček.

Průběh utkání

„Úvod utkání nám vcelku vyšel a brzy jsme se dostali do vedení 1:0. Nicméně první třetina byla celkem vyrovnaná. Ve druhé třetině ale kluci podali dobrý výkon, začali více kombinovat a vytvářet si gólové situace, kde samozřejmě bylo důležité, že nám to tam poslední zápasy začalo padat a kluci se vezou na této vlně. Taky 28 gólů ve 3 zápasech hovoří za vše. Po 2. třetině, kdy jsme vedli 9:3 a ještě k tomu jsme trefili 3x tyč jsme se snažili kluky neustále nabádat, aby pokračovali ve výkonu.

Nicméně vedení je uspokojilo a ve 3. třetině to rozhodně nebyl dobrý výkon a soupeři se podařilo tuto třetinu vyhrát 1:4. Zbytečně kluci zkazili i dojem z výkonu gólmana Krejčího, který po 2 třetiny chytal velice kvalitně a ve 3. části ho kluci často nechávali na holičkách. Sice špatná 3. třetina, ale za první a hlavně druhou třetinu můžu kluky pochválit. Také musím vyzdvihnout výkon zejména první útočné formace, která skórovala sedmkrát. Gratuluji klukům k třetí výhře v řadě a zejména k zvýšené produktivitě," řekl po utkání trenér Dzurik.