5:1
(1:0, 3:1, 1:0)

Mladší dorostenci odehráli dobrý zápas, vítězství slavili ale Rebelové

15.08.2012 / Zdeněk Drla

Druhý zápas ve dvou dnech a znovu na ledě soupeře absolvovali mladší dorostenci Dukly Jihlava. Tentokrát zajížděli do havlíčkobrodské Kotliny. S mladými Rebely dokázali v první třetině držet krok, od druhého dějství jim ale začaly docházet síly a nakonec prohráli 1:5. Přesto je trenér Petr Svoboda s výkony svých svěřenců spokojený. "Měli dobrá střídání, ve kterých byly pěkné hokejové akce," pochválil svůj tým.
Mladší dorostenci mají před sebou v tomto týdnu ještě další dva zápasy. Ve čtvrtek hrají ve Žďáře nad Sázavou, v pátek je čeká doma na Horáckém zimním stadionu od 14:30 hodin Písek.
15.08.2012 15:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

5

HC Dukla Jihlava

Brychta – Wasserbauer, Mareček, Dörrer, Hráček, Šlapáček, Jančí – Šulák, Peschout, Bína – Chylík, Pospíchal, Kousal – Kroupa, Indra, Křížek
1
Branka Jihlavy: Kroupa.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (trenér Jihlavy): Kluci odehráli velice dobře první třetinou, i když jsme ji prohráli 1:0. Dostali jsme gól v oslabení. Celou první třetinu plnili to, co jsem po nich chtěl, hráli velice slušně, i když nějaké chyby tam byly. Od druhé třetiny, bohužel, odešli fyzicky. Je vidět, že je toho na ně dost. Tři tréninky, dva zápasy, ještě nás dva zápasy čekají. Zatím na to nejsou zvyklí, budeme na tom muset trochu zapracovat. Pak už to šlo jedno s druhým. Začali být unavení a začali kupit chyby. Ale ať už to bylo včera v Pardubicích nebo dnes v Brodě, měli dobrá střídání, ve kterých byly pěkné hokejové akce.