3:0
(1:0, 1:0, 1:0)

Mladší dorost nedal brněnskému Warrioru ani gól

21.08.2012 / Zdeněk Drla

Ani jednou se do listiny střelců úterního přípravného zápasu v Brně nezapsali mladší dorostenci Dukly Jihlava. Proti Warrioru měli sice několik slibných šancí, dostali se několikrát do samostatných úniků nebo dostali pobídku v podobě nařízeného trestného střílení, gólová radost jim byla v moravské metropoli upřena. Místní bojovníci se radovali třikrát.
21.08.2012 10:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HCM Warriors Brno

3

HC Dukla Jihlava

Vítešník (Brychta) - Dörrer, Šlapáček, Wasserbauer, Hráček, Huňáček, Hynek - Pospíchal, Křížek, Chylík - Kousal, Bína, Indra - Berka, Peschout, Šulák
0

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (trenér Jihlavy): Pozitivem tohoto zápasu bylo, že se nám zlepšila hra v obranném pásmu, i když jsem ve finále prohráli 0:3. První a třetí gól jsme dostali po individuální chybě, druhý v oslabení. Hodně jsme bránili, ve vlastní třetině jsme během zápasu strávili zhruba osmnáct minut. Útočníci byli jakoby bezzubí. Obrana ale fungovala velice dobře. Kluci pochopili, co po nich chceme, poznali, že to funguje a hráli to celou dobu. Bohužel se nám nepodařilo zužitkovat několik samostatných nájezdů, neproměnili jsme ani trestné střílení.