2:3sn
(0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)

O vítězství mladších dorostenců v Písku rozhodly až nájezdy

24.08.2012 / Zdeněk Drla

V rychlém sledu pokračuje seriál přípravných zápasů mladších dorostenců Dukly Jihlava.Řada hráčů ročníku narození 1998 hájila barvy KCTM Dukly Jihlava na turnaji ve Švédsku, nyní se připojili k týmu a jejich přítomnost je znát. V pátek remizovali 2:2 v Písku, když se v základní hrací době dvakrát prosadil Pavel Kousal. O "bonusovém bodu" rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých byli šťastější mladíci z Vysočiny.
24.08.2012 15:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

IHC Králové Písek

2

HC Dukla Jihlava

Kořenář (Vítešník) - Pražák, Havelka, Huňáček, Šlapáček, Hynek, Váňa - Kousal, Peschout, Čermák - Oščádal, Mejzlík, Šulák - Berka, Křížek, Chylík
3
Branky a nahrávky: 17. Kousal (Havelka), 58. Kousal (Peschout). Střely na branku: 35:19. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2.

Ohlasy trenérů

Jiří Jungwirth (trenér Jihlavy): V Písku byla první třetina taková vlažná z obou stran. Vyhráli jsme ji 1:0. Ve druhé třetině nás soupeř zatlačil, byl výrazně lepší, o čemž svědčí i poměr střel (19:2). Skórovat dokázal naštěstí pouze jednout. Ve třetí třetině jsme se museli vrátit k té naší obyčejné hře. Zvládli jsme to celkem slušně, tato část hry se nám líbila. Větší část třetiny jsme hráli v soupeřově pásmu. Díky tomu jsme dokázali vyrovnat, v následných nájezdech jsme byli úspěšnější. Za třetí třetinu zaslouží kluci pochvalu, což se ale nedá říct o druhé třetině. Ta byla vyloženě mizerná.