2:2
(0:1, 2:0, 0:1)

Mladší dorost remizoval doma s Pardubicemi

23.08.2012 / Zdeněk Drla

Mladší dorostenci jsou znovu kompletní. Po návratu KCTM ze švédského turnaje se k týmu připojili i někteří hráči ročníku narození 1998 a tam mohly být sehrány dva zápasy v jeden termín. Zatímco jedna skupina hráčů bojovala doma na Horáckém zimním stadionu, druhá polovina sehrála přípravný duel se Žďárem nad Sázavou v Humpolci. V Jihlavě se postavili Pardubicícm, kterým před dvěma týdny podlehli vysoko 1:7. Tentokrát byla partie vyrovnaná. Po šedesáti minutách svítilo na ukazateli skóre 2:2. U obou gólů byl Kryštof Hrala. První dal sám, na druhý nahrál Ladislavu Pospíchalovi. V samostatných nájezdech, které následovaly po skončení zápasu, byli úspěšnější Východočeši.
23.08.2012 14:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Kořenář (Vítešník) - Pražák, Huňáček, Wasserbauer, Havelka, Váňa - Havránek, Peschout, Kousal - Oščádal, Hrala, Pospíchal - Křížek, Mejzlík, Indra
2

HC Dynamo Pardubice

Groh - Horyna, Budík, Kučera, Rudy, Berný, Mikulčák, Šklíba, Boček, Leder, Rohlík, Martinec, KUsý, Jajcay, Hoskovec, Bor, Bureš, Voženílek, Macháček, Dušek, Petrus, Syrovec
2
Branky a nahrávky: 22. Hrala, 38. Pospíchal (Hrala) - 19. Rohlík (Budík, Martinec), 45. Jajcay. Rozhodčí: Vokurka - Polák, Ryšavý V. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 35. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2.

Ohlasy trenérů

Martin Šejba (asistent trenéra Pardubic): S Jihlavou jsme hráli už před týdnem, tehdy to byl ale jiný tým, proto jsme věděli že to bude dnes těžké. Kluky jsme na to upozornili. První třena byla z našeho pohledu dobrá, měli jsme tlak, dali jsme gól a vyhráli jsme ji. Ve druhé třetině jsme malinko zpohodlněli, jihlavští kluci dostali asi v kabině pořádně domluveno. Podle toho to vypadalo. Chvílemi jsme ani nevěděli, jak se jmenujeme. Dvakrát jsme inkasovali. Hra se úplně otočila. Museli jsme něco změnit, proto jsme sestavu do třetí třetiny stáhli na tři pětky. Hra se úplně změnila. Z těch přípravných zápasů, které jsme zatím odehráli, to byla nejpovedenější třetina v našem podání. Kluci ji odehráli fakt dobře. Líbilo se nám to.

Jiří Jungwirth (trenér Jihlavy): Po delší době jsme se setkali společně obě skupiny. První třetina byla taková vlažnější z obou stran, je to možná i tím počasím. Ve druhé třetině jsme hráli velice dobře, začali jsme víc bruslit, byly tam i pohledné kombinace. Na 2:1 jsme otočili zaslouženě. Měli jsme ale daleko víc šancí, ukázala se však naše velká bolest - nedůraz. Třikrát tam byla prázdná brána, ale soupeř nás vždycky přetlačil. Ve třetí třetině jsme už trochu odešli, beci byli přetížení, zmatkovali, dělali chyby, útočníci jim moc nepomohli, prohrávali jsme osobní souboje, soupeř byl častěji na puku. Naštěstí dal jenom jeden gól. Oba dva naši gólmani zachytali velice dobře.