5:3
(2:1, 1:2, 2:0)

24.02.2017 / Tomáš Lysý

24.02.2017 18:15, DHL extraliga juniorů - 41. kolo

HC Dukla Jihlava

Brož – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Huňáček, Adam, Geier
5

Piráti Chomutov

Pavlát – Hajič, Lidák, Kopic, Novák, Hlaváček, Smutný, Hřebíček – Tůma, Rindoš, Polák – Wágner, Részegh, Krejčiřík – Svoboda, Palička, Kulich – Niňaj
3
Branky a nahrávky: 6. Huňáček (Pospíchal, Geier), 10. Pospíchal (Mejzlík), 27. Čermák (Heinrich, Váňa), 49. Adam (Pospíchal, Peschout), 60. Heinrich (Mejzlík) – 12. Krejčiřík (Részegh), 31. Wágner (Hajič), 35. Részegh (Krejčiřík, Hajič). . Rozhodčí: Kopeček – Zídek, Polák. Vyloučení: 7:7, navíc Svoboda (CHV) 10 min. OT. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:3, 5:3.

Ohlasy trenérů

Robert Kaše (Piráti Chomutov): V dnešním utkání není moc co hodnotit. Přestože jsme věděli, o co hrajeme, tak hráči nastoupí do utkání s "takovým" elánem. Boj o play-off jsme si vlastně prohráli sami. Když hráči prostě nechtějí, tak se hokej hrát nedá.

Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): Bylo to hrozně ubojované a pro tenhle tým hrozně důležité vítězství. Jak nám dnešní den smutně začal (pohřeb Josefa Augusty - pozn. aut.), tak nám v uvozovkách z vesela končí. Tohle mužstvo ve čtrnácti lidech ukázalo charakter a už jen za ten charakter si zaslouží postoupit do play-off. Ještě to není hotové, máme před sebou ještě další tři zápasy. Je nám jasné, že další výhra už nás do vyřazovacích bojů posune definitivně. Ale je to hrozně dlouhá cesta, jsme hrozně zbitý, máme nějaké bolístky. Uvidíme, v jaké sestavě se zítra dokážeme připravit na Litvínov.