1:5
(0:1, 0:2, 1:2)

Třetí zápas venku a třetí výhra. Mladší dorost loupil za tři body i v Táboře

11.09.2016 / Tomáš Lysý

Také třetí utkání v nové sezoně hráli mladší dorostenci na ledě soupeře. Po výhře na ledě Slavie a Českých Budějovic zajížděli do Tábora. Hned po 33 vteřinách hry se prosadil Vítězslav Brož. V sedmadvacáté minutě zvýšila vedení Dukly Kristýna Kaltounková a jak se později ukázalo, její gól byl vítězný. Pět minut před koncem dal třetí branku hostí Tomáš Pigl. Tábor sice na začátku poslední třetiny snížil, ovšem hned poté se prosadil Tomáš Chlubna a dvě vteřiny před koncem upravil Ondřej Svoboda z pohledu Jihlavy na konečných 5:1.
11.09.2016 12:00, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 4. kolo

HC Tábor

Baloun – Štekr, Šedivý, Pánek, Čížek, Hubata, Volčík, Pavlát, Černošek – Komma, Barták, Chocholoušek, Ledecký, Lang, Přívozník, Petřík, Čech, Berka, Kovařík, Bouška.
1

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Smolko, Winkler, Křišta, Sapík, Barák, P. Brož – Kaltounková, Najman, V. Brož, Krajíček, Juda, Chlubna, Zadražil, Čermák, Svoboda, Pigl
5
Branky a nahrávky: 43. Štekr (Komma) – 1. V. Brož (Najman, Kaltounková), 27. Kaltounková (V. Brož, Najman), 35. Pigl (Juda), 45. Chlubna, 60. Svoboda (Chlubna, V. Brož). Rozhodčí: Slavík – Oudes, Vavruška. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 76. Střely na branku: 17:52. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:5.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): Jediné pozitivum bylo, že jsme vyhráli. Hráči včera nepodali dobrý výkon, i s přípravou to byl jeden z našich nejhorších zápasů. V naší hře nebylo zhola nic, co cvičíme. Jelikož máme docela silné individuality, tak ty se dokázaly prosadit. Ale co se týká týmového výkonu, tak toho bylo prachmálo.