6:4
(2:2, 4:1, 0:1)

Starší žáci nezvládli druhou třetinu

24.09.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu odehráli starší žáci B duel ve Žďáru nad Sázavou. Po první třetině byl stav nerozhodný 2:2. Domácí svému soupeři odskočili ve druhé části, když vstřelili čtyři branky, hosté kontrovali pouze jednou. V poslední třetině se prosadil Lukáš Číhal, čímž snížil na rozdíl dvou branek. Na více se již svěřenci Tomáše Dzurika nezmohli. Žďár nad Sázavou porazil Jihlavu 6:4.
24.09.2016, Liga starších žáků "B" - 3. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

6

HC Dukla Jihlava

Horák - Vovsík, Hrbek, Číhal, Augusta - Kříž, Báťa, Bačkovský – Sedlák, Bína, Machovský – Němec, Kret, Kardoš - Kain
4
Branky a nahrávky Jihlavy: 10. Sedlák, 14. Machovský, 26. Kardoš (Báťa), 51. Číhal. Nejlepší hráči Jihlavy: Martin Kret, Šimon Sedlák.

Ohlasy trenérů

Tomáš Dzurik (Jihlava): V úvodní třetině jsme zbytečnými zákroky nabídli soupeři hned čtyři přesilové hry, naštěstí pro nás se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu. V druhé části se nám psychicky sesypal brankář a domácí nám z ničeho nic výsledkově odskočili, přestože hra začala být vyrovnanější. I přes snížení jsme již v závěru nenašli síly na zvrat. Většina kluků zaslouží pochvalu za nasazení, po hokejové stránce jsme bohužel spousty situací neřešili ideálně. Naopak domácím obstarali téměř všechny branky starší hráči, kteří předvedli ve finálních situacích a zakončení větší vyspělost i chladnokrevnost, tudíž skončilo utkání spravedlivým výsledkem.

×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava