11:1
(2:0, 2:1, 7:0)

Mladší žáci si hravě poradili s Velkým Meziříčím

11.09.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli přivítali svěřenci Tomáše Dzurika Velké Meziříčí. Po první třetině vedli mladší žáci D 2:0. Po druhé části to již bylo 4:1. Nejbohatší na branky byla poslední třetina, kde padlo sedm branek. Jihlavští mladíci zvítězili vysoko 11:1. Tři body za dvě branky a asistenci si připsal Šimon Bambula.
11.09.2016, Liga mladších žáků "D" - 1. kolo

HC Dukla Jihlava

Horák (30. D. Novák) – Sapík, Růžička, Hrubý, Vrzal, Fňukal, S. Celý - Chlubna, Vojáček, Jungwirth – Ošmera, Bambula, Pražák – Procházka, Kazda, K. Celý - Vondruška
11

HHK Velké Meziříčí

1
Branky a nahrávky Jihlavy: 4. Jungwirth (Chlubna), 12. Ošmera (Vojáček), 22. Vojáček (Bambula), 30. Růžička, 43. Bambula (Vrzal), 44. Jungwirth, 45. Kazda, 50. Sapík, 56. Pražák (Sapík), 56. Bambula (Procházka, Kazda), 58. Chlubna. Nejlepší hráči Jihlavy: Dominik Novák, Matouš Kazda.

Ohlasy trenérů

Tomáš Dzurik (Jihlava): I přes vysoké skóre se po hokejové stránce nejednalo z naší strany o příliš kvalitní podívanou. Oproti několika dobrým výkonům v přátelských utkáních nám dnes chyběl zejména pohyb a snaha o kombinaci. Byly sice těžké podmínky a led by se spíše dal nazvat oraništěm, nicméně spousty situací jsme neřešili příliš dobře. Většinu branek jsme vstřelili z dorážek či po individuálních akcích, to jsou jedna z pozitiv dnešního prvního soutěžního zápasu a pevně věřím ve stoupající tendenci výkonů.