4:8
(0:2, 2:3, 2:3)

Mladší žáci si dokráčeli pro další vítězství

24.09.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu cestovali svěřenci Tomáše Dzurika do Žďáru nad Sázavou. Mladší žáci D vedli po první třetině 2:0. Ve druhé části padlo dohromady pět branek. Hosté vedli 5:2. V poslední třetině znovu bylo k vidění pět branek. Mladíci Dukly zvítězili na ledě Žďáru nad Sázavou 8:4. Šimon Bambula si v duelu připsal čtyři body za dvě branky a dvě asistence.
24.09.2016, Liga mladších žáků "D" - 3. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

4

HC Dukla Jihlava

1. polovina: Sigmund – Sapík, Chlubna, Procházka, Růžička, Fňukal - Vojáček, Dvořák, Jungwirth – Ošmera, Kazda, Bambula – S. Celý, Pražák
2. polovina: Sigmund – Kazda, Jungwirth, Dvořák, Růžička - Ošmera, Chlubna, Bambula – S. Celý, Vojáček, Pražák – Procházka, Fňukal, Sapík
8
Branky a nahrávky Jihlavy: 2. Bambula (Kazda), 12. S. Celý (Dvořák), 25. Ošmera, 29. Ošmera (Bambula), 38. Chlubna (Bambula), 43. Bambula (Pražák), 43. Vojáček (Růžička), 59. S. Celý (Vojáček). Nejlepší hráči Jihlavy: Eduard Růžička, Šimon Bambula.

Ohlasy trenérů

Tomáš Dzurik (Jihlava): Do zápasu jsme vstoupili s chutí a dostali se do vedení 3:0, ovšem i přes poměrně časté držení kotouče nám chyběla větší snaha o zakončení a prosazení se v útočném pásmu. Posléze soupeř snížil a několik minut hýřil aktivitou, zatímco my jsme byli jak opařený. V třetí části jsme k tomu přistoupili lépe a kluci hráli nadoraz, přidali dvě branky a dotáhli utkání do vítězného konce.