2:1
(1:0, 1:1, 0:0)

Mladší dorostenci si v nadstavbě poradili i se Zlínem

02.12.2016 / Tomáš Lysý

Mladší dorostenci Dukly Jihlava přehráli na svém ledě v druhém utkání druhé části ELIOD extraligy PSG Zlín 2:1, když se o góly červenožlutých postarali obránce Ondřej Winkler a útočník Patrik Čermák. Svěřenci trenéra Petra Svobody se ve východní nadstavbové skupině posunuli na druhé místo. Už v neděli je čeká další duel - tentokrát v Havířově.
02.12.2016 16:45, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 20. kolo

HC Dukla Jihlava

Chaloupek - Křišta, P. Brož, Piskač, Winkler, Barák, Chvátal - Kaltounková, Čermák, V. Brož - Pigl, Chlubna, Krajíček - Zadražil, Kochrda, Mihulka, Svoboda
2

Berani Zlín

Lekeš - Jaroněk, Suhrada, Holík, Prchal, Havlík, Talafa, Riedl - Sebera, Weintritt, Dřímal - Handl, Podešva, KOzubík - Hrazdira, Bachánek, Rusler
1
Branky a nahrávky: 5. Winkler (Chlubna, Krajíček), 26. Čermák (Zadražil) - 39. Podešva (Handl, Kozubík). Rozhodčí: Suchý - Kotlík, Reich. Vyloučení: 5:8. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 88. Střely na branku: 25:33. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

Průběh utkání

Ohlasy trenérů

Roman Pšurný (PSG Zlín): Zápas jsme nezačali moc dobře. Do utkání a do zápasu jsme se dostávali postupně. Potom už jsme byli lepším týmem, ale bohužel na jeden vstřelený gól asi těžko uhrajeme nějaký výsledek a body. Na konci zápasu už panovala trošku zjitřená atmosféra, ale to komentovat nebudu. Rozhodlo to, že domácí dali o jeden gól více než my.

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): Velice slušná byla první třetina, kdy hráči dodržovali to, co po nich chceme. Od druhé třetiny jsme odstoupili do herního plánu a Zlín začal dominovat. Zlepšil pohyb, začal nás přehrávat. Hubený výsledek 2:1 jsme uhájili díky výbornému výkonu gólmana.