1:3
(0:1, 1:2, 0:0)

Mladší dorostenci ubojovali tři body ve Zlíně a na čele tabulky si vytváří náskok

29.01.2017 / Tomáš Lysý

Dukla přicestovala do Zlína pouze s patnácti hráči a v první třetině se musela bránit tlaku domácích. Byť byl poměr střel 19:4 pro Zlín, do kabin šla spokojenější hosté. Ondřej Chaloupek spolu s obětavě hrajícími spoluhráči vše pochytal a naopak jihlavský útočník Patrik Čermák využil přesilovku. Ve druhé třetině navýšila Dukla svůj náskok, dvakrát se trefil Ondřej Svoboda a mezi jeho přesné zásahy se vešla jedna zlínská trefa. Třetí dějství už žádné změny stavu nepřineslo a červenožlutí si tak vezou ze Zlína cenné a vydřené vítězství 3:1. Jelikož druhý Třinec prohrál v prodloužení, vede Jihlava tabulku B-nadstavby již o pět bodů.
29.01.2017 12:00, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 30. kolo

Berani Zlín

Horák – Suhrada, Uhříček, Holík, Talafa, Jaroněk, Riedl, Prchal, Prokeš – Sebera, Bachánek, Podešva, Handl, Kozubík, Dřímal, Luža, Baďura, Weintritt, Dvořáček
1

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Piskač, Winkler, Smolko, Sapík, Křišta, Brož, Moravec – Chlubna, Krajíček, Menšík, Čermák, Havel, Mihulka, Svoboda, Kochrda
3
Branky a nahrávky: 30. Dvořáček (Holík) – 17. Čermák (Chlubna, Menšík), 26. Svoboda (Chlubna, Havel), 37. Svoboda (Piskač, Chlubna). Rozhodčí: Fiedler – J. Novák, Z. Novák. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 145. Střely na branku: 33:19. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.

Průběh utkání

Sestřih zápasu PSG Zlín - HC Dukla Jihlava 1:3

Autor videa: Tomáš Lysý

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): Zlín nás celou dobu přehrával, ale díky obětavému výkonu celého mančaftu, výbornému výkonu gólmana a využití našich málo šancí, co jsme měli, jsme vyhráli. Byli jsme dnes efektivnější. Mančaft opravdu ukázal charakter, že kluci jsou charakterově velice dobří. Nechali na ledě všechno, spoustu střel zblokovali a tyto malé věci nás dovedly k tomu, že jsme vyhráli.