2:4
(0:1, 2:1, 0:2)

Starší žáci potvrdili postavení v tabulce

06.02.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu 6. února odehráli starší žáci B další mistrovský zápas. V první třetině byli úspěšnější hosté, kteří vedli 1:0. Domácí ve durhé části otočili stav utkání, ale mladíci Dukly stačili do přestávky srovnat. V poslední třetině vstřelili Jihlavané dvě branky a radovali se z výhry 4:2, kterou jistil právě čtvrtým gólem Denis Štorek.
06.02.2016, Liga starších žáků "B" - 21. kolo

HC Choceň

2

HC Dukla Jihlava

Maláč – Vranka, Broža, Kratochvíl, J. Buzek - Polodna, Melenovský, Štorek – Michalčuk, Mlejnek, Pokorný – Zdarsa, Bína, Sedlák
4
Branky a nahrávky Jihlavy: 10. Polodna (Melenovský), 39. Michalčuk, 41. Michalčuk (Kratochvíl), 52. Štorek. Nejlepší hráči Jihlavy: Filip Maláč, David Polodna, Marek Melenovský.

Průběh utkání

„Domácí se prezentovali velmi důrazným stylem, což nám činilo problém. V začátku utkání nás podržel velmi důležitými zákroky Filip Maláč, nám se podařilo domácího brankáře jednou překonat a vyhrát třetinu 1:0. V druhé části nás soupeř přestřílel a dostal se do vedení 2:1. Vyrovnat se nám podařilo šťastným gólem, který klukům dodal elán do poslední periody, ve které se nám podařilo utkání strhnout na naší stranu," řekl po utkání vedoucí týmu Patrik Bakus.