5:7
(0:4, 2:1, 3:2)

Mladší žáci si dovezli dva body z Chocně

06.02.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu 6. února se představili mladší žáci D na lede Chocně. Mladíci Dukly výborně začali, když po první třetině vedli 4:0. Domácí se ale nepoožili a do konce druhé části snížili na 2:5. Poslední třetina nabídla pět branek. Jihlavané se nakonec radovali ze zisku dvou bodů po výhře 7:5. Tři branky a asistenci, ale také vyloučení do konce zápasu si do svých statistik připsal Michal Lagron.
06.02.2016, Liga mladších žáků "D" - 21. kolo

HC Choceň

5

HC Dukla Jihlava

Horák (30. J. Novák) – Růžička, Löffler, Hrubý, Němec - O. Novák, Bakus, Křížek – Kain, Habermann, Lagron – D. Buzek
7
Branky a nahrávky Jihlavy: 11. Bakus (Křížek), 15. Habermann (Lagron), 19. Lagron (O. Novák), 20. Lagron, 40. O. Novák (Bakus), 41. O. Novák (Křížek), 46. Lagron (Habermann). Nejlepší hráči Jihlavy: Oldřich Novák, Patrik Bakus, Patrik Křížek, Jindřich Habermann.

Průběh utkání

„Kluci velice dobře vstoupili do utkání, kdy po první třetině vedli 4:0. Druhá třetina byla z naší strany horší a soupeři jsme dovolili snížit na 4:2. Na začátku třetí části se nám podařilo opět odskočit na rozdíl čtyř branek, ovšem následně nás zabrzdila dlouhá hra v oslabení, kde náš hráč dostal oprávněně trest do konce utkání. Kluci ovšem dlouhé oslabení odmakali a pečetili tak zaslouženou výhru," řekl po utkání vedoucí týmu Patrik Bakus.