1:6
(0:1, 0:2, 1:3)

Béčko mladšího dorostu si v Třebíči s chutí zastřílelo

23.08.2017 / Tomáš Lysý

Domácí přípravný zápas Béčku Dukly proti Třebíči nevyšel, když z průběžného vedení 4:1 prohrála 4:5 na nájezdy. Na ledě Horácké Slavie ale svěřenci trenérů Marka Melenovského a Lukáše Sáblíka rozjeli opravdový gólostroj. Již v šesté minutě se prosadil Denis Štorek, jenž vsítil v polovině utkání i druhý gól Jihlavy a vzápětí na něj navázal Ondřej Broža. Ve 49. minutě zvyšoval náskok červenožlutých barev kapitán Marek Melenovský. I když domácí o čtrnáct vteřin poprvé a naposled prostřelili Filipa Maláče, nemusela Dukla vůbec smutnit. V závěru totiž zkompletoval hattrick Denis Štorek a konečnou podobu výsledku 6:1 pro Jihlavu dal třináct sekund před koncem Patrik Augusta.
23.08.2017 12:45, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

SK Horácká Slavia Třebíč

Martin - Šplíchal, Šinkovský, Blecha, Ježek, Linhart, Patočka, Růžička, Přidal, Dolníček, Kutačka, Hrnčíř, Doležal, Vildomec, Klár, Jurda, Spilka, Svoboda
1

HC Dukla Jihlava B

Maláč - Broža, Nosek, Sapík, Vranka, Dúška, Poledna, Buzek - Kravec, Melenovský, Bína - Machovský, Augusta, Štorek - Michalčuk, Dýcková, Sedlák
6
Branky a nahrávky: Doležal (Svoboda) - 6. Štorek (Augusta), 30. Štorek (Melenovský, Broža), 34. Broža (Melenovský), 49. Melenovský, 57. Štorek (Machovský), 60. Augusta. Rozhodčí: Pekárek - Kotrba, Tichý. Vyloučení: 1:2. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 21. Střely na branku: 27:29. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): S Třebíčí jsme odehráli domácí zápas, kdy jsme vedli 3:0 a 4:1 a pak jsme prohráli na nájezdy. Kluci byli proto dostatečně motivovaní. Nejen z toho, že jsme hráli proti Třebíči, ale i kvůli právě prohranému domácímu zápasu. Motivace byla velká, na zápasu to bylo vidět. Utkání bylo bezstarostné, bojovné a z naší strany parádní utkání.