1:6
(0:2, 1:3, 0:1)

První porážka B-týmu mladšího dorostu přišla doma s béčkem Pardubic

17.09.2017 / Tomáš Lysý

B-tým mladšího dorostu sice v přípravě ani jednou neprohrál v základní hrací době, ovšem porážka v Regionální lize mladšího dorostu přišla hned ve druhém utkání. B-tým Dukly nezachytil v utkání s B-týmem Pardubic již první třetinu, kterou prohrál 0:2. První a zároveň poslední jihlavský gól přišel až v 38. minutě za stavu 0:4, kdy snižoval Denis Štorek. Pardubičtí ale ještě do druhé přestávky vstřelili pátý gól a ve třetí třetině stanovili své vítězství na konečných 6:1.
17.09.2017 11:00, Regionální liga mladšího dorostu - 2. kolo

HC Dukla Jihlava B

Maláč - Kratochvíl, Broža, Dúška, Nosek, Poledna, Novák, Mikeš, Buzek - Mlejnek, Melenovský, Pavelec - Machovský, Augusta, Štorek - Michalčuk, Bína, Sedlák
1

HC Dynamo Pardubice B

Ševčík - Červenka, Chabada, Pirner, Špinka, Tvrdík, Vašíček, Votava - Boguaj, Divíšek, Hykl, Chalupník, Nekvinda, Novotný, Pavlík, Pulpán, Formánek
6
Branky a nahrávky: 38. Štorek (Augusta, Machovský) - 8. Formánek, 16. Novotný (Boguaj), 35. Novotný (Pulpán), 36. Pavlík (Votava), 40. Pulpán (Novotný), 56. Chabada (Pavlík). Rozhodčí: Sibera - Rittich, Šťastná. Vyloučení: 11:11. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: 22:27. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6.

Ohlasy trenérů

Jiří Fibiger (HC Dynamo Pardubice): Naši hráči tahali za lepší konec zápasu. Byli jsme aktivnější hlavně v první třetině a zaslouženě jsme vyhráli.

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): V přípravě jsme s nimi odehráli dva zápasy a oba jsme vyhráli. Možná i z toho pramenilo, že jsme k utkání přistoupili hrozně laxně a nezodpovědně. I s přípravou jsme zatím neprohráli ani jeden zápas v základní hrací době a kluci si mysleli, že to asi takhle půjde dále. Je dobře, že hned takhle na začátku sezony jsme dostali takový nářez. Hráči si uvědomí, že k dalším zápasům musí přistupovat úplně jinak než k tomuto.