3:2sn
(1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)

Béčko mladšího dorostu vybojovalo důležitou výhru nad Třebíčí

19.10.2017 / Tomáš Lysý

Derby Regionální ligy mladšího dorostu vyšlo v první třetině lépe Třebíči, která se v polovině sedmé minuty dostala do vedení, ovšem za sto dvacet vteřin srovnal domácí Denis Štorek. Ze začátku druhé části šla Horácká Slavia znovu do vedení, které jí vydrželo až do třetí třetiny. V ní Jihlava podala výborný výkon, ale stačila pouze srovnat zásluhou Jiřího Kratochvíla. Zápas nakonec dospěl až do samostatných nájezdů, ve kterých byla úspěšnější Dukla zásluhou Daniela Pavelce - 3:2.
19.10.2017 15:00, Regionální liga mladšího dorostu - 8. kolo

HC Dukla Jihlava B

Pavlas - Vranka, Buzek, Poledna, Nosek, Broža, Dúška, Kratochvíl, Novák - Machovský, Michalčuk, Sedlák, Bína, Štorek, Pavelec, Mlejnek
3

SK Horácká Slavia Třebíč

Svoboda - Šplíchal, Šinkovský, Koňařík, Blecha, Ježek, Linhart, Patočka, Dvořák, Růžička - Přidal, Dolníček, Kotačka, Hrnčíř, Doležal, Maštalíř, Vildomec, Vedral, Klár, Spilka. Svoboda
2
Branky a nahrávky: 9. Štorek (Mlejnek, Machovský), 48. Kratochvíl (Buzek), rozh. náj. Pavelec - 7. Přidal (Hrnčíř), 22. Přidal (Hrnčíř). Rozhodčí: Čurilla - Havelka, Mareček. Vyloučení: 3:2. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 54. Střely na branku: 21:31. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mejzlík (SK Horácká Slavia Třebíč): Odehráli jsme docela dobře první třetinu, ve které jsme měli nějaké šance, bohužel jsme proměnili jen jednu. Také druhá třetina byla z naší strany ještě dobrá, dalo se na hokej koukat. Ale v poslední části jsme nechali iniciativu na hokejkách domácích a byli jsme rádi za bod, protože kolikrát jsme hasili nebezpečné situace na brankové čáře. S bodem panuje spokojenost, protože na více jsme asi neměli. Stál proti nám výborný gólman a i kvůli tomu jsme měli problémy v zakončení.

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Byli jsme dostatečně motivovaní, protože v Třebíči jsme v prvním utkání prohráli a dostali deset gólu. Osobně jsem čekal, že k zápasu kluci přistoupí se zaujetím a nasazením, což první dvě třetiny v naší hře nebylo. Až v poslední třetině bylo vidět, že chceme vyhrát. To samé se nám opakovalo v Chrudimi, kde jsme také dvě třetiny prospali a třetí jsme chtěli vyhrát. Tam se nám to nepovedlo, tady doma s Třebíčí ano, což je super, ale musíme se z toho ponaučit, protože hokej se hraje tři třetiny.