2:6
(1:2, 1:2, 0:2)

Dorostencům druhý přípravný zápas nevyšel, podlehli vysoko Pardubicím

02.08.2019

Po vítězství nad Motorem v úvodní přípravě hráli dorostenci druhé přípravné utkání proti Pardubicím, které jim už tolik nevyšlo. Na gól Hiemera z druhé minuty sice rychle reagoval Martin Hrbek, ale hosté se pak znovu ujaly vedení, které v polovině zápasu navýšili na dvě branky. Za Duklu sice snížil na jednobrankové manko Just Sopotnik, ale srovnat již domácí nedokázali, naopak inkasovali ještě další tři branky - 2:6.
02.08.2019 18:00, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Pavlíček - Adam, Hrbek, Janda, Sapík, Vranka, Číhal, Macek, Augusta - Juřička, Machovský, Štorek, Pavelec, Jungwirth, Bačkovský, Kravec, Sopotnik, Bulík, Fábry, Valach, Mlejnek
2

HC Dynamo Pardubice

Kadlc (29. Marossy) - Chabada, Hebek, Tvrdík, P. Kubíček, Špinka, Joudal, Formánek, Novotný, Pavlata, J. Kubíček, Burda, Nekvinda, Panchártek, Hiemer, Pulpán, Jakubec, Jaša, Pilař
6
Branky a nahrávky: 7. Hrbek (Mlejnek), 31. Sopotnik (Pavelec) - 2. Hiemer (Pulpán), 12. Novotný (Chabada), 29. Tvrdík (Kubíček, Novotný), 34. Pilař (Jaša), 51. Panchártek (Joudal), 57. Pavlata (Formánek, Novotný). Vyloučení: 4:1. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 2:3, 2:6.

Ohlasy trenérů

Michal Mikeska (HC Dynamo Pardubice): Věděli jsme, že kluci jihlavští budou zase velcí, silní, rychlí a tím spíš, že jsem hráli na malé hale. Jak říká teď procházející Viktor Ujčík, vyhráli jsme šťastnou střelou z dálky (směje se). Na zápas jsme připravovali, jelikož chceme být hodně aktivní a zkoušíme nějaké kluky, kteří nám spadají do B-týmu. Zápas byl takový urputný a hodně zmatečný, nicméně tempo bylo dobré. Dali jsme góly, na čemž jsme teď dva dny aktivně pracovali. Kdyby byl takto v sezoně každý druhý zápas, tak budeme spokojení.

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Zápas měl dobrý náboj, Pardubice hráli agresívní styl a myslím si, že jsme s tím měli trošku problém. Ve fázích zápasu v prvních dvou třetinách, kdy jsme mohli snížit, jsme šance nevyužili a pak nám tam ve třetí třetině nespadlo nic. Máme spoustu informací do budoucna, na čem pracovat, a těšíme se na další přípravné utkání.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie