Děkujeme partnerům Mezinárodní česko-finské sportovní školy. Bez jejich podpory by akce nebyla

10.07.2018 / KLUB

Již 20. července odstartuje již osmý ročník Mezinárodní česko-finské hokejové školy, který je s florbalovou školou a kempem rozhodčích již čtvrtý společný. Dohromady vše zastřešuje projekt s oficiálním názvem Mezinárodní česko-finská sportovní škola – International Sports School. Takto náročný projekt by bez podpory partnerů nemohl fungovat a uskutečnit se. Stejně jako v předešlých letech, také tentokrát zaštítil celou akci Kraj Vysočina, jenž je hlavním partnerem. Kemp má nadále stálé a dlouhodobé partnery, ke kterým tento rok oět přibyl jeden nový. Děkujeme všem, bez Vaší podpory by tato prestižní akce nebyla.

Mezinárodní sportovní škola – International Sports School (ISS) má není ryze sportovní projekt. Organizátoři kladou důraz také na sportovní stránku akce. Předešlými ročníky osvědčený a zkušený štáb lidí se po dobu jednoho týdne prakticky 24 hodin denně stará o veškerý komfort a pohodlí mladých sportovních nadějí. Ti se tak mohou cítit, jako kdyby byli na akci národního týmu. Ale pozor! Hráči jsou totiž skutečnými reprezentanty – jde o výběr nejlepších hokejistů ročníku 2005 z Kraje Vysočina a z KooVee Tampere, jenž zásobuje talenty slavnější místní kluby Tapparu a Ilves. Hokejisté budou mít místo v kabině se jmenovkou, lahve se svými jmény, dresy a stulpny... Hokejisté mají mimo led stejný „dress code,“ a není možné, aby nosili na ven jiné oblečení než týmové. Připraven je oficiální vůz kempu, státní vlajky, hymny, společné týmové foto, kartičky hráčů, ceny pro nejlepší hráče zápasů budou předávat významné osobnosti.

„Mezinárodní sportovní škola je akce, která se rok od roku rozrůstá. Každoročně si získává čím dál větší prestiž. Během sedmi let jsme udělali velký kus práce, letos se k nám dokonce připojují na stáž trenéři z Běloruska. Projekt je náročný. Lidsky, pracovna i finančně. Bez Kraje Vysočina jako našeho hlavního partnera bychom nemohli akci zorganizovat, za což bych chtěl Kraji Vysočina poděkovat,“ sděluje hlavní šéf školy Bedřich Ščerban. „Dále máme stabilní partnery: firmy Reiterman, Adidas – Lion Sport, Fischer hockey, Česká unie sportu nebo Autocentrum BUPI. V minulém roce se k nám připojila firma CZ Loko, která v partnerství pokračuje. Všem bych chtěl poděkovat, stejně jako novému partnerovi, firmě Motorpal,“ sděluje jednatel Dukly Jihlava.

Již na tiskové konferenci bylo zmíněno, že si hlavní partner akce, Kraj Vysočina, celý projekt náležitě považuje. „Za Kraj Vysočina a krajský úřad bych chtěl poděkovat lidem jako je Bedřich Ščerban a Tereza Ščerbanová, jelikož tito dva asi nejvíce zajišťují provoz Mezinárodní česko-finské sportovní školy. Chtěl bych jim poděkovat za to, že dělají něco pro druhé a pro celý kraj, jelikož tady bylo zdůrazněno, že je to celokrajská aktivita a jsou do ní zapojeni i ostatní kluby. Velice si toho vážím,“ poděkoval Zdeněk Kadlec, ředitel krajského úřadu Kraje Vysočina.

Kraj Vysočina - www.kr-vysocina.cz
Reiterman - www.reiterman.cz
Fischer hockey - www.fischer-hockey.cz
Adidas – Lion Sport - www.lionsport.cz
Autocentrum Bupi - www.autobupi.cz
Česká unie sportu - www.cuscz.cz
CZ Loko - www.czloko.cz
Motorpal - www.motorpal.cz

Čtěte také:

ČESKO-FINSKÁ ŠKOLA POKRAČUJE. HOKEJ BUDE V JIHLAVĚ, FLORBAL VE FINSKU. PŘIJEDOU I BĚLORUSOVÉ

MEZINÁRODNÍ ČESKO-FINSKÉ HOKEJOVÉ ŠKOLY SE ZÚČASTNÍ HRÁČI ZE SEDMI KLUBŮ KRAJE VYSOČINA

MEZINÁRODNÍ ČESKO-FINSKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA BUDE OPĚT V JIHLAVĚ. NA FINSKÉ STRANĚ PROBĚHLA ZMĚNA