Informace k jednotlivým vstupenkám a permanentkám na sezonu 2018/2019

03.09.2018 / KLUB

Začátek sezony se nezadržitelně blíží. Jihlava tentokrát sehraje první utkání na venkovním stadionu, ovšem již v pondělí 10. září 2018 nastoupí červenožlutí do domácího zápasu proti Motoru České Budějovice.
Prodej permanentních vstupenek bude probíhat na Infocentru během Fans Day ve čtvrtek 6.9.2018 a před úvodním domácím utkáním proti Motoru ČB. Na tento zápas, stejně jako na všechny domácí zápasy základní části Chance Ligy 2018/2019, lze kupovat vstupenky na Infocentru Horáckého zimního stadionu (termíny níže). Klub dále nabízí koupě vstupenek prostřednictvím sítě Ticketportal. Zájemcům o lístky je k dispozici také automatická pokladna před Infocentrem, nabízející vstupenky na stání na následující tři zápasy.

Jednotlivé vstupné:

Dukla Jihlava nabízí několik možností, jak zakoupit vstupenky na jednotlivé zápasy základní části Chance Ligy 2018/2019:

Ticketportal:

Přes prodejní síť Ticketportal je možné získat vstupenky z pohodlí domova a prostřednictvím počítače. Stačí pouze vybrat konkrétní zápas (nyní v nabídce zápasy do 31.10.2018), zvolit vstupenku a zaplatit jí. K dispozici jsou vstupenky na stání (dospělý, dítě). Po prvním utkání s Motorem České Budějovice bude do systému uvolněno na každý zápas i cca 130 ks vstupenek na sezení.
Návod, jak koupit/rezervovat, najdete zde.

Vzor vytištěné vstupenky zakoupené prostřednictvím Ticketportalu. Foto: Ticketportal

Automatická pokladna:

Automatická pokladna, která se nachází před Infocentrem Horáckého zimního stadionu, funguje prakticky 24 hodin denně. V automatické pokladně lze zakoupit vstupenky na stání na 3 následující domácí zápasy; přičemž na jedno utkání je možné koupit až 10 vstupenek. Systém rozlišuje mezi dospělým a dětským vstupným. Platba je možná pouze v hotovosti.

Pokladny Horáckého zimního stadionu:

Již nyní je možné na pokladnách HZS koupit vstupenky na všechny domácí zápasy základní části Chance Ligy 2018/2019. Domácí zápasy HC Dukla Jihlava začínají v 17:30, pokladny se otevírají vždy hodinu před startem zápasu, tj. v 16:30.
Při Fans Day 2018, který začne ve čtvrtek 6.9.2018 v 17:00, bude otevřená pokladna na Infocentru Horáckého zimního stadionu.

Plánek Horáckého zimního stadionu:

Na obrázek se vztahují autorská práva. Autor: Zdeněk Drla, HC Dukla Jihlava

Infocentrum Horáckého zimního stadionu:

Permanentky na sezonu 2018/2019

Dne 31.8.2018 skončila rezervace míst pro držitele permanentek z uplynulé sezony. Prodej permanentek na sezení a na stání bude probíhat výhradně na Infocentru Horáckého zimního stadionu, a to:
- během Fans Day (čtvrtek 6.9.2018 od 17 hodin)
- před prvním domácím utkáním Dukly Jihlava proti Motoru České Budějovice (pondělí 10.9.2018 od 17:30, pokladna Infocentra otevírá od 16:30).

Bližší informace k cenám permanentních vstupenek na sezonu 2018/2019, k jaké permanentce lze získat šálu a k cenám jednotlivých vstupenek najdete v tomto článku.

Obchodování s permanentkami:

V minulých týdnech se na diskuzním foru klubu objevily pokusy obchodovat s permanentními vstupenkami vydanými jako benefity zaměstnancům na sezonu 2018/2019. Permanentní vstupenky na zápasy A-týmu jsou jedním z benefitů pro zaměstnance, hráče, trenéry, trenéry mládeže, hráče mládeže, realizační týmy apod. Takto vydané permanentky jsou neobchodovatelné.

Prodejem benefitních permanentek vzniká klubu HC Dukla Jihlava škoda. Pokud vezmeme v úvahu, že jedna permanentní vstupenka má hodnotu až 3900 Kč, při dvou kusech již může jít o trestný čin.

Doporučujeme fanouškům, aby se vyhnuli nákupu permanentek z druhé ruky.

Tak jak ve zmiňovaném případě, klub permanentku zneplatní a jiná nebude vydána. Daná místa půjdou do prodeje. Díky moderní technice je klub HC Dukla Jihlava danému protiprávnímu jednání dobře čelit.