Aktualizováno: Zápas Dukla - Kadaň odložen

12.12.2018 / Tisková zpráva

AKTUALIZOVÁNO:
18:38 - ZÁPAS DUKLA - KADAŇ ODLOŽEN
Utkání Dukla - Kadaň nebude dnes v řádném termínu odehráno. Čekací doba v 18:30 skončila, poté se oba týmy dohodly, že utkání bude sehráno v náhradním termínu, o kterém budeme informovat (zřejmě 4.2.2019). Zároveň v brzké době podáme informace všem fanouškům, kteří si na dnešní zápas zakoupili vstupenky (pokladny, automatická pokladna, Ticketportal).

18:03 - INFORMACE K ZÁPASU DUKLA - KADAŇ: Utkání dříve jak v 18:30 určitě nezačne, kadaňský autobus opět stojí v koloně na dálnici, nyní na 97. kilometru ve směru na Jihlavu.

17:01 - INFORMACE K ZAČÁTKU UTKÁNÍ DUKLA - KADAŇ: Začátek zápasu mezi Duklou a Kadaní bude posunut, vzhledem k tomu, že soupeř uvízl na dálnici D1 v koloně na 90. kilometru ve směru na Jihlavu. Ačkoliv je v takových případech čekací doba 1 hodina, kluby se dohodly, že dnešní duel sehrají i později. Dle aktuálních informací (17:01) tým Kadaně potvrdil, že se kolona ve směru na Jihlavu rozjela.
Informace budeme aktualizovat na sociálních sítích - Facebooku Dukly a Twitteru Dukly, a také v aktualitách na hlavní stránce webu Dukly nebo zde.