Koho může dostat Dukla do semifinále a jak sehnat vstupenky?

09.03.2019 / KLUB

AKTUALIZOVÁNO - Po pátečních a nedělních zápasech play-off Chance Ligy známe tři týmy, které mají jistotu postupu do semifinále. Kromě Dukly, která zvládla velice náročnou sérii s Litoměřicemi, je druhým jistým postupujícím Kladno, jenž porazilo Přerov a shodným stavem série postupuje dále. V neděli zvládl postoupit i Motor, uspěl totiž v Havířově a AZet vyřadil 4:2 na zápasy. Rozhodne tak poslední série, bitva mezi Vsetínem a Prostějovem totiž došla do finálního sedmého zápasu. V tomto článku si tak shrneme, kdo může být soupeřem Jihlavy v semifinále a jak to bude se vstupenkami. Dukla měla po Litoměřicích a Havířovu jasně nejlevnější vstupné na domácí čtvrtfinálové zápasy a pro semifinále se ceny lístků nemění, ať už bude soupeř jakýkoliv. „Z předních celků tabulky má Dukla nejlevnější vstupné na play-off. Chceme tím vyjít vstříc našim fanouškům, aby vytvořili týmu co největší podporu,“ sděluje jednatel klubu Bedřich Ščerban.
V platnosti zůstávají permanentky zakoupené na základní část+ play-off nebo permanentky celosezonní, a dále karty Partner, Press a VIP.

Koho může Jihlava v semifinále dostat?

Potenciální výběr se po postupu Motoru přes Havířov smrskl na dva soupeře, z původního tria potenciálních protivníků vypadl právě AZet. Dukla se totiž postaví v semifinále proti nejhůře postavenému týmu po základní části. Za předpokladu postupu první čtyřky dále by se pro Jihlavu narýsovalo do semifinále Kladno, které si již postup zajistilo. Avšak na opakování semifinálové série z postupové sezony nemusí vůbec dojít. Stačí, aby Prostějov vyřadil Vsetín a Dukla půjde na právě na Jestřáby. V úvahu tak jsou dva soupeři:

Postup Vsetína:
Dukla by se utkala s Kladnem, čtvrtým týmem po základní části. Motor by změřil síly se Vsetínem.

Postup Prostějova:
Dukla by se utkala s Prostějovem, Kladno by šlo na Motor.

Vstupenky na semifinále

Oproti čtvrtfinále se cena vstupenek nemění, bez ohledu na soupeře, který přijede! Zůstává tedy stále 110 Kč na stání, 130 Kč na sezení. Děti do 130 cm jdou pak na stání za 30 Kč, sezení zůstává na stejné taxe, jakou mají dospělí.

Cena vstupenek Dukly na play-off je navíc nejlevnější z první čtyřky Chance Ligy. Levněji se dalo na čtvrtfinále play-off dostat pouze v Litoměřicích a Havířově. Klub tak cenovou politikou na vyřazovací boje vysílá jasný vzkaz fanouškům: „Z předních celků tabulky má Dukla nejlevnější vstupné na play-off. Levnější vstupenky pro čtvrtfinále měli jen v Litoměřicích a v Havířově. Cena na semifinále zůstane stejná, ať už budeme hrát proti Kladnu, Havířovu nebo Prostějovu. Chceme tím vyjít vstříc našim fanouškům, aby vytvořili týmu co největší podporu,“ sděluje jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Lístky můžete sehnat opět tradiční formou. Buď během bruslení veřejnosti na infocentru (30 minut před začátkem a 30 minut po začátku), nebo v automatické pokladně ve dvoře u vstupu do infocentra. Od pondělí bude i spuštěn prodej na Ticketportalu - odkaz zde.

Termíny prodeje během veřejného bruslení

Neděle 10.3. od 9:30 do 10:30 a od 18:30 do 19:30
Středa 13.3. od 18:30 do 19:30
Čtvrtek 14.3. od 18:30 do 19:30

Předprodej na automatické pokladně HZS

Automatická pokladna, nacházející se před Infocentrem Horáckého zimního stadionu, funguje prakticky 24 hodin denně. V automatické pokladně lze zakoupit vstupenky na stání na první a druhý domácí zápas čtvrtfinále. Naráz je možné koupit až 10 vstupenek. Systém rozlišuje mezi dospělým a dětským vstupným a platba je možná pouze v hotovosti.

Automatická pokladna Horáckého zimního stadionu

Platnost permanentek

Po odehrání posledního domácího zápasu Dukly v základní části Chance Ligy vypršela platnost permanentek na základní část, které se před sezonou daly pořídit za 2690 Kč. V platnosti tak zůstávají dva typy permanentek: základní část + play off (3250 Kč) nebo na celou sezonu, zahrnující přípravu, základní část, play-off a případnou baráž (3900 Kč). V platnosti zůstávají i partnerské karty, VIP a Press karty.

Ticketportal

Přes prodejní síť Ticketportal je možné zakoupit nebo rezervovat vstupenky z pohodlí domova a prostřednictvím počítače. V nabídce je aktuálně první zápas semifinále a druhý semifinálový zápas.

Vzor vytištěné vstupenky zakoupené prostřednictvím Ticketportalu. Foto: Ticketportal

Vstupenky online na Ticketportalu

Infocentrum Horáckého zimního stadionu:

Plánek Horáckého zimního stadionu:

Nikdy se nevzdáme. Vrátíme se

Od začátku sezony hlásí klub jediný cíl – opětovný návrat do Tipsport extraligy ledního hokeje. Tomu odpovídá i heslo Vrátíme se. Během sezony, zejména na různých bannerech a plakátech, používal klub i druhý slogan: Nikdy se nevzdáme! A právě tyto dvě hesla jsou určena letošnímu play-off. Na sociálních sítích - Facebook, Twitter, nebo Instagram proto označujte své příspěvky hashtegem #nikdysenevzdame a (nebo) #vratimese