Přijďte podpořit národní tým v boji o finále! Zápas ČR – Kanada opět v projekci na HZS

24.05.2019 / Tomáš Lysý

Čtvrtfinálové prokletí zlomeno! Hokejový národní tým po čtyřech letech zvládl klíčový zápas na mistrovství světa, vyhrál čtvrtfinále a bude bojovat o cenné kovy. Česká hokejová reprezentace totiž vyřadila houževnaté Němce výsledkem 5:1 a spolu s Kanadou, Ruskem a Finskem postoupila do semifinále. Mimochodem, semifinálové dvojice letošního mistrovství světa jsou stejné jako např. na olympijských hrách 1998 v Naganu. Rusko v boji o finále vyzve Finsko, Česká republika poměří síly s Kanadou. A právě semifinále svěřenců trenéra Miloše Říhy můžete, stejně jako čtvrtfinále, sledovat na Horáckém zimním stadionu. HC Dukla Jihlava ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravila velkoplošnou projekci semifinálového utkání, jehož začátek je v sobotu 25.5. již od 19:15 hodin. Brány Horáckého zimního stadionu se otevřou v 18 hodin. Vstup je zdarma, občerstvení bude zajištěno.

Přijďte fandit!

Dukla Jihlava pro Vás ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravila velkoplošnou projekci semifinálové bitvy Kanada – ČR.

Zápas můžete sledovat na velkoplošné LED obrazovce Horáckého zimního stadionu, na kterou jste zvyklí při zápasech A-týmu Dukly Jihlava, a jenž během uplynulé sezony prošla zásadní renovací – nyní má vyšší rozlišení. Celý zápas pak můžete naživo prožít přímo z plochy Horáckého zimního stadionu, po které se během mistrovských zápasů prohánějí hráči A-týmu. K dispozici bude sezení přímo na ploše.

Připraveno bude pro Vás občerstvení od partnera Dukly Jihlava - společnosti Xanadu Catering. Na čepu bude 10° Radegast za 30 Kč, dále Plzeň, v nabídce nebudou chybět ani další alko a nealko nápoje a tradiční pochutiny, které k hokejovému fandění patří - klobása a sekaná.

Pojďte fandit Čechům! Každý fanoušek je vítán. Během čtvrtfinálové projekce ČR – Německo přišlo do ochozů stadionu zhruba 350 lidí, kteří vytvořili výbornou atmosféru. Tu podpořil i maskot Dukly ježek JD.

Fandit můžete v národních barvách nebo v dresech svého oblíbeného týmu. „Během několika hodin, co jsme oznámili konání čtvrtfinálové projekce, jsme měli odezvu od fanoušků z řady měst Vysočiny, že by rádi dorazili. Klidně mohou přijet v dresech svých týmů. Opět očekáváme, že přijde spousta fandů v dukláckých dresech i v dresech dalších týmů z regionu. Tohle je mistrovství světa a tady jde klubová rivalita stranou, všichni fandíme českému národnímu týmu,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban, který několik zápasů české reprezentace v základní skupině mistrovství světa sledoval naživo přímo na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě. „Naši letos hrají velice dobře, jsou produktivní, v zápasech padá hodně gólů,“ popisuje tažení Čechů světovým šampionátem Ščerban.