Navrhněte gólmanům Dukly novou podobu masky!

28.05.2019 / Zdeněk Drla

Brankářskou dvojicí A-týmu Dukly Jihlava pro nadcházející sezonu v Chance lize budou osvědčení maskovaní muži Jan Brož a Niklas Lundström. A oba dva mají pro fanoušky červenožlutých barev před startem nového ročníku druhé nejvyšší tuzemské soutěže vzkaz: "Navrhněte nám podobu nové masky!"

Gólmani si zakládají na motivech, které mají nastříkány na své masce. Většinou jde o klubové barvy, oblíbené postavičky z kreslených seriálů, gólmanské vzory a nechybí ani pro ně důležité historické milníky. V nové sezoně se na maskách gólmanů Dukly Jihlava mohou objevit i navržené motivy přímo od fanoušků.

"S nápadem, aby se na podobě jeho nové masky podíleli i fanoušci, přišel před časem Niklas. Řekli jsme si, že by to mohlo být zajímavé," líčí trenér gólmanů Dukly Jihlava Petr Jaroš, jak výzva vznikla. "Mně se ten nápad hned zalíbil a půjdu do toho taky," přidává se i Jan Brož.

Výzva je jednoduchá: Navrhněte, jak by podle vás měla vypadat maska gólmanů Dukly Jihlava v nové sezoně. Niklas Lundström i Jan Brož za dohledu trenéra Petra Jaroše vaše výtvory posoudí a může se stát, že si některý z nápadů umístí na svoji novou masku. Autor "vítězného" motivu se může těšit i na ocenění. Tím bude možnost strávit část dne přímo s gólmany Dukly. Zúčastní se s nimi tréninku (v tělocvičně), pozná zblízka, jak se připravují na novou sezonu a chybět nebude ani společný oběd.

Své návrhy můžete posílat do 10. června na adresu drla@hcdukla.cz.

Pro názornost přikládáme obrázek, jak vypadá "čistá" gólmanská maska, tedy jaký máte prostor pro realizaci vašich nápadů.