Dukla nabízí v letních měsících pronájem ledu. Můžete chodit i na veřejné bruslení

10.07.2019 / Tomáš Lysý

Led i v červenci? S Duklou samozřejmě! Během období mimo sezony totiž, stejně jako v sezoně, můžete využít Horácký zimní stadion, resp. zimáček! Na Veřejném sportovišti pro zimní sporty v ulici Tyršova je led k dispozici nepřetržitě po celý rok. Nazujte brusle a vydovádějte se na bruslení veřejnosti, které je k dispozici třikrát do týdne – viz. rozpis ledu. Brusle si můžete také vypůjčit na Infocentru HZS nebo si je zde i nabrousit
HC Dukla Jihlava zároveň nabízí možnost objednávky ledů i v měsících červen a červenec 2019. Zájemci z řad týmů (možnost i větších skupin) mohou pro svá družstva zařadit průběžné tréninky na ledě a věnovat se individuálním činnostem více než v průběhu sezony. Ceník pronájmu ledu spolu s aktuálním rozpisem ledu najdete na tomto odkazu.

V souvislosti se zřízením tréninkového centra virtuální reality nabízíme volné hodiny také jednotlivým zájemcům nebo skupinám. Lze domluvit individuální ceny, časy, délky tréninkových programů i tréninkový program na míru (kognitivní vlastnosti, postřeh, rozhodovací vlastnosti pro nácvik střelby a kombinace). Více informací najdete na odkazu virtuální reality.