Hledáme nové redaktory webu a onlajnů. Ti nejlepší se mohou dostat na velké sportovní turnaje

20.07.2019 / KLUB

Nová hokejová sezona klepe na dveře, brzo budou začínat přípravné zápasy A-týmu i mládežnických kategorií Dukly. Pokud Vás zajímá hokej a sport celkově, nemáte problémy s českým jazykem a naopak máte vztah k jihlavskému hokeji, můžete se stát redaktorem webu Dukly Jihlava. Redakce webu www.hcdukla.cz totiž hledá posily do redakčního týmu. Hledáme posily na textové reportáže pro klubový web a online přenosy pro Onlajny.com ze zápasů A-týmu i mládežnických celků (junioři, dorost). Práce je finančně ohodnocená a ti nejlepší redaktoři jsou každoročně nominováni na významné hokejové turnaje. V uplynulém roce se redaktor Dukly Tomáš Lysý účastnil Švédských hokejových her, další redaktor Tomáš Kalas jel do Bratislavy na mistrovství světa 2019 v ledním hokeji a i v nadcházející sezoně dostala redakce dvě nominace! Takže: NEVÁHEJTE A PŘIHLASTE SE!

Přihlášení:

Kontaktujte nás na e-mailu lysy@hcdukla.cz. Připojte svůj stručný životopis a Vaše představy o práci redaktora klubového webu. Ptát se můžete na cokoliv 😊

Náplní redaktorské práce klubového webu HC Dukla Jihlava zahrnuje především psaní reportáží a textových online přenosů ze zápasů A-týmu, juniorů a dorostu. Důležitou náplní práce redaktora jsou i rozhovory či populární videorozhovory s hráči a trenéry. Iniciativě se však meze nekladou, k dispozici je řada témat na zpracování.

Pokud se stanete redaktorem webu HC Dukla Jihlava, budete mít možnost osobně se setkávat vedle hráčů a trenérů mládežnických kategorií i se členy A-týmu. Práce je i finančně ohodnocena (závisí na porci odvedené práce), takže může sloužit i jako malá brigáda. Jako bonus nabízíme vstup na utkání A-týmu Dukly Jihlava zdarma.

Prostřednictvím redaktorské práce můžete získat cenné zkušenosti pro budoucí práci profesionálního novináře. Pokud tak vysoko nemíříte, můžete mít tuto práci jako koníčka s možností dostat se během sezony na významné hokejové turnaje. Webové stránky Dukly a textové onlajn přenosy totiž spravuje společnost eSports.cz, jenž má v portfoliu mnoho dalších sportovních projektů. Nejlepší redaktoři jsou každoročně nominováni na významné sportovní události a turnaje!

Redaktoři Dukly se v minulostí zúčastnili např. dvakrát finského Karjala Cupu či Memoríálu Ivana Hlinky v Piešťanech. V uplynulé sezoně byl redaktor Tomáš Lysý vyslán na Švédské hokejové hry, další redaktor Tomáš Kalas pracoval na zpravodajství z mistrovství světa v ledním hokeji - článek zde. Další dvě nominace dostali redaktoři Dukly na letošním srazu eSports.cz, který se uskutečnil třetí červencový víkend. O podrobnostech budeme informovat.