Skupina Lucie s novým albem EVOLUCIE již dnes v Jihlavě

19.11.2019 / KLUB

Nejslavnější česká skupina Lucie bude pokračovat v koncertování i v roce 2019. Po osmi vyprodaných hokejových stadionech se rozhodla vyrazit na turné po menších halách v Česku. V červnu příštího roku se v rámci pokračujícího turné k aktuálnímu albu EvoLucie zastaví v plzeňském Lochotínském amfiteátru na jediném open air vystoupení v roce a dále na podzim v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci. Na většině míst kapela minimálně 15 let nekoncertovala.

V Jihlavě na Horáckém zimním stadionu bude známá hudební formace hrát v úterý 19.11.2019 od 20:00, vstup na stadion je možný již hodinu předem. Z tohoto důvodu bude zápas Chance Ligy mezi Duklou a Porubou přeložen ze středy 20. listopadu na čtvrtek 21. listopadu od tradičních 17:30.

„Je nám ctí oznámit, že kapela po vydání nového alba EvoLucie pokračuje v činnosti a vyráží za fanoušky do regionů. V menších halách jim bude mnohem blíž a koncerty tak dostanou další rozměr. Lucie na všechny zastávky přiveze vizuály a zmenšenou show, kterou nedávno předvedla na vyprodaných stadionech,“ říká manažer skupiny Ladislav Vajdička z vydavatelství BrainZone.

Vstupenky na koncert v Jihlavě jsou k dispozici ve dvou kategoriích – na sezení za 990 Kč a na stání za 890 Kč. Kupovat je můžete přes prodejní síť Ticketlive.