Realizační tým Dukly posílí Tomáš Vrábel

19.11.2019 / Tisková zpráva

Realizační tým hlásí novou posilu. Po reprezentační pauze se objevila v Jihlavě nová tvář, kterou je videokouč a analytik Tomáš Vrábel. Bývalý vedoucí skautingového oddělení Sparty a současný analytik české hokejové reprezentace naposledy na klubové úrovni spolupracoval s Josefem Jandačem, který vedl Magnitogorsk v KHL.

Jméno Tomáše Vrábela si někteří pamětníci mohou pamatovat z předchozích let, působil totiž mezi lety 2015 – 2017 jako hokejový redaktor Deníku Sport. Právě ze Sportu následně přešel do české reprezentace, kde nastoupil do funkce hokejového analytika. Na této pozici pracuje až do dnešní doby. Nebyla to však jeho jediná práce, v sezonách 2016/17 a 2017/18 působil i na Spartě rovněž jako analytik, pro loňskou sezonu se přesunul do pozice sportovně-technického manažera a vedoucího skautinkového oddělení pražského klubu.

Jeho příchod okomentoval hlavní trenér Dukly, Viktor Ujčík: „Tomáš Vrábel se s námi byl podívat již na utkání v Českých Budějovicích, které nám pomáhal rozebrat. Na základě jeho práce souhlasil Bedřich Ščerban s jeho působením v A-týmu na pozici videotrenéra a analytika.“

Detailnější rozhovor s novou posilou do realizačního týmu přineseme v nejbližších dnech.