Dukla uzavřela partnerství se značkou investičních fondů CZECH FUND, kterou nabízí skupina DRFG

03.12.2019 / Tomáš Lysý

Portfolio partnerů Dukly se rozrostlo o značku CZECH FUND, která se zaměřuje výhradně na komerční realitní projekty. „Těší nás, že se značka CZECH FUND stala členem naší sponzorské rodiny. Vnímám to jako další prohloubení dlouhodobé spolupráce, která započala přímo se mnou, kdy mi CZECH FUND začala spravovat mé investiční portfolio. Spolupráce byla vždy více než přínosná. Finanční podpory našeho klubu si velice vážíme,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

CZECH FUND

CZECH FUND je značka zastřešující investiční fondy, například CZECH REAL ESTATE INVESTMENT FUND, který se zaměřuje primárně na komerční realitní projekty. Investoři ve fondu po třech letech od jeho založení v roce 2016 najdou přes dvě desítky nemovitostí v hodnotě přes 5 miliard korun a dlouhodobé stabilní zhodnocení +19,28%. Posledních dvanáct měsíců byl fond druhým nejrychleji rostoucím nebankovním retailovým fondem v Česku a zhodnocení je +4,27%. Díky historicky stabilním výnosům dosahuje jeho nezávislý rating rizikovosti hodnoty 2 na sedmibodové škále, což vyjadřuje, že fond je vhodný i pro konzervativní investory. Více na czech-fund.cz

CZECH FUND je partnerem mnoha sportovních a kulturních aktivit. Podporuje například známou českou tenistku Karolínu Plíškovou, na pozici generálního partnera pak hokejový klub Kometa Brno a v neposlední řadě i světově známý Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary.

„Jsme hrdí na to, že se můžeme podílet na podpoře jihlavského hokeje. Ve spojení značky investičních fondů CZECH FUND a HC Dukla Jihlava vidíme velkou příležitost. Partnerství s hokejovým klubem, který má na Vysočině dlouhou tradici, totiž není jen o sportu. Chceme se podílet na zlepšování života lidí, a těší nás, když to můžeme realizovat právě v regionech, ve kterých byznysově působíme,” říká Aleš Brabenec, zástupce značky CZECH FUND a výkonný ředitel společnosti EFEKTA-IZ.

Foto: Tomáš Lysý (2x)