Dukla začne nadstavbu domácími zápasy proti Kadani a Prostějovu

07.12.2019 / Tomáš Lysý

Základní část Chance Ligy je u konce, Dukla skončila po třiceti kolech na devátém místě a o účast v předkole play-off bude bojovat v nadstavbové skupině mezi týmy na 9. – 16. místě. Nastavbová část startuje, stejně jako lepší nadstavba s jistotou play-off, oficiálně v úterý 17.12.2019. Jihlavští hokejisté jí začnou doma proti Kadani, hned o dva dny později přijede na Horácký zimní stadion Prostějov a poprvé ven pojedou červenožlutí v sobotu 21.12. – do Frýdku-Místku. Kompletní rozpis nadstavby o účast v předkole play-off najdete na v rozpisu zápasů nebo níže.

Nadstavbová část začne v úterý 17.12.2019. Tento termín je oficiální, ale možná bude ještě změněn případnými předehrávkami. Jak v horní, tak v dolní skupině se hraje čtyřkolově každý s každým systémem osmadvaceti zápasů. Ve vyšší nadstavbě jde prvních šest týmů přímo do čtvrtfinále. Týmy na sedmém a osmém místě horní nadstavby vyzvou v sérii na tři vítězná utkání týmy na devátém a desátém místě nadstavby dolní. Tedy sedmý tým proti desátému a osmý tým proti devátému.

Kompletní rozpis předkola play-off bude znám nejpozději v podvečer soboty 7. března 2019, kdy osmadvacetikolová nadstavba skončí. Předkolo play-off začíná 9. března 2019 a pokud se do něj Dukla dostane, bude určitě začínat venkovním dvojzápasem - rozpis předkola zde.