Pozor, na hokej již v sobotu 14.12., zápas Dukla – Třebíč bude předehrán

09.12.2019 / Tisková zpráva

Derby Vysočiny Dukla Jihlava – Horácká Slavia Třebíč se zopakuje již tuto sobotu! Ne, nebojte se, výsledek utkání 30. kola, kdy Dukla na domácím ledě zvítězila 3:1, platí. Vedení obou klubů se však dohodlo, že zápas 34. kola Chance ligy (jedná se o 4. kolo nadstavby O účast v předkole play-off – pozn. red.), které bylo na plánu ve čtvrtek 26. prosince, se předehraje již tuto sobotu, 14. prosince 2019 od 17:30 na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě.
Rozpis zápasů Dukly v nadstavbě
GOOGLE Kalendář zápasů Dukly v nadstavbě stahujte zde.

Reprezentační přestávka tak bude pro dva týmy z Vysočiny kratší o tři dny. Do Vánoc tudíž jihlavské fanoušky čekají ještě tři domácí zápasy. Ten první, již zmíněné derby s Třebíčí, 14. prosince, poté úvodní kolo nadstavby v úterý 17. prosince utkáním Jihlava – Kadaň a hned o dva dny později, ve čtvrtek 19. prosince zápas Jihlava – Prostějov. Kompletní rozpis zápasů najdete zde.

Jak v horní, tak v dolní nadstavbové skupině se hraje čtyřkolově každý s každým systémem osmadvaceti zápasů. Ve vyšší nadstavbě jde prvních šest týmů přímo do čtvrtfinále. Týmy na sedmém a osmém místě horní nadstavby vyzvou v sérii na tři vítězná utkání týmy na devátém a desátém místě nadstavby dolní. Tedy sedmý tým proti desátému a osmý tým proti devátému.

Kompletní rozpis předkola play-off bude znám nejpozději v podvečer soboty 7. března 2019, kdy osmadvacetikolová nadstavba skončí. Předkolo play-off začíná 9. března 2019 a pokud se do něj Dukla dostane, bude určitě začínat venkovním dvojzápasem.