Poděkování fanouškům Dukly za podporu Tříkrálové sbírky

03.02.2020 / Dukla pomáhá

Oblastní charita Jihlava děkuje fanouškům a vedení HC Dukla Jihlava za podporu Tříkrálové sbírky, která se v CZ LOKO Aréně uskutečnila v sobotu 11.1.2020 v utkání proti Frýdku-Místku, který Dukla vyhrála 5:1. Také díky přičinění fanoušků a vedení Dukly byla letošní sbírka nejúspěšnější v celé její dvacetileté historii. Celkový výtěžek Tříkrálové sbírky 2020 v regionu Oblastní charity Jihlava činil neuvěřitelných 2.078.876 Kč, přičemž do pokladničky se na hokejovém utkání vybralo 6.605 Kč! Děkujeme všem, kteří přispěli!

O účelném rozdělení výtěžku na jednotlivé záměry vždy rozhoduje tříkrálová komise na základě předložených projektů. Získané prostředky budou použity pro přímou pomoc potřebným a přispějí k udržení a k rozvoji sítě sociálně zdravotních služeb v našem regionu.

Peníze z letošní sbírky budou využity například na rekonstrukci Centra sociálních služeb Mahenka, kde sídlí Bárka – domácí hospic a Adapta, odlehčovací služba, nebo i na posílení vozového parku terénních služeb Oblastní charity Jihlava.