UKAŽ DUKLU! Ještě dnes můžete posílat soutěžní foto za měsíc červen

30.06.2020 / Tomáš Lysý

Léto je v plném proudu, prázdniny začínají a velká letní fotosoutěž Dukly a maskota ježka JD s názvem Ukaž Duklu stále pokračuje! Pravidla jsou jednoduchá. Za každý měsíc soutěže (květen, červen, červenec, srpen) můžete do zpráv na klubovém Facebooku, Instagramu nebo na e-mail soutez@hcdukla.cz poslat jednu fotku s dukláckou tématikou. Klub za každý měsíc všechny fotografie zveřejní na Facebooku ke hlasování a autor fotografie s nejvíce „To se mi líbí“ získá permanentku na sezení. Ve hře jsou tak čtyři permanentní vstupenky. To ale není vše. Absolutní vítěz, jenž ze čtyř měsíců dostane nejvíce „To se mi líbí“, se zúčastní předsezonníno focení týmového plakátu a bude si moct udělat fotku s kompletním A-týmem!

Pravidla soutěže:

Soutěž probíhá v měsících květen, červen, červenec a srpen (v srpnu pouze do 20.8., aby se stihlo vyhodnotit). Za každý měsíc můžete poslat z jednoho Vašeho účtu na Facebooku, Instagramu nebo z e-mailu jednu fotografii s Dukláckou tématikou – Ukaž Duklu! Je na Vaší fantazii, jakou fotku pošlete.

Fotografie posílejte do zpráv na klubový Facebook, na Instagram a pokud neholdujete sociálním sítím, můžete využít e-mail soutez@hcdukla.cz.

Po konci každého měsíce (tzn. na začátku měsíce následujícího; vyjma srpna, viz. výše) zveřejníme „měsíční“ fotografie na Facebooku HC Dukla Jihlava, kde budete moct dávat prostřednictvím kliku „To se mi líbí“ své hlasy. Fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ bude měsíčním vítězem a její autor získá permanentku na sezení na sezonu 2020/2021. Vítěze při předání permanentky vyfotíme a zveřejníme!

Čtyři měsíce = čtyři vítězné fotografie. Absolutní vítěz, tedy fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ za celou dobu trvání soutěže, získá speciální dárek. Autor fotografie bude přítomen týmovému focení na sezonu 2020/2021 a bude se moct vyfotit s kompletním A-týmem! To už stojí za to soutěžit. Proto posílejte své fotografie, těšíme se na ně!

Vítězné foto za měsíc květen od pana Soukupa. Foto: Pavel Soukup