Hlasujte pro nejlepší fotografii soutěže UKAŽ DUKLU za měsíc červen!

02.07.2020 / KLUB

Velká letní fotosoutěž UKAŽ DUKLU má před sebou hlasování za měsíc červen, během kterého jste nám poslali celkem 22 fotografií! Ty byly zveřejněny na klubovém facebooku a až do 10.7.2020 pro ně můžete hlasovat. A to naprosto jednoduše, stačí najet na odkaz níže v textu nebo navštívit přímo facebook Dukly a u fotografie kliknout na “To se mi líbí“. Autor fotografie s nejvíce „Like“ získá permanentku na sezení na novou sezonu. To ale není všechno, bude mít navíc šanci získat hlavní výhru – možnost předsezonní fotografie s týmem.
A nezapomeňte, již nyní můžete posílat další fotografie na měsíce červenec a srpen. Podmínky soutěže najdete v textu níže.

Pravidla soutěže:

Soutěž probíhá v měsících květen, červen, červenec a srpen (v srpnu pouze do 20.8., aby se stihlo vyhodnotit). Za každý měsíc můžete poslat z jednoho Vašeho účtu na Facebooku, Instagramu nebo z e-mailu jednu fotografii s Dukláckou tématikou – Ukaž Duklu! Je na Vaší fantazii, jakou fotku pošlete.

Fotografie posílejte do zpráv na klubový Facebook, na Instagram a pokud neholdujete sociálním sítím, můžete využít e-mail soutez@hcdukla.cz.

Po konci každého měsíce (tzn. na začátku měsíce následujícího; vyjma srpna, viz. výše) zveřejníme „měsíční“ fotografie na Facebooku HC Dukla Jihlava, kde budete moct dávat prostřednictvím kliku „To se mi líbí“ své hlasy. Fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ bude měsíčním vítězem a její autor získá permanentku na sezení na sezonu 2020/2021. Vítěze při předání permanentky vyfotíme a zveřejníme!

Čtyři měsíce = čtyři vítězné fotografie. Absolutní vítěz, tedy fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ za celou dobu trvání soutěže, získá speciální dárek. Autor fotografie bude přítomen týmovému focení na sezonu 2020/2021 a bude se moct vyfotit s kompletním A-týmem! To už stojí za to soutěžit. Proto posílejte své fotografie, těšíme se na ně!

Vítězné foto za měsíc květen od pana Soukupa dostalo celkem 145 lajků. Foto: Pavel Soukup