Dukla snižuje cenu permanentních vstupenek. Fanoušci se opět mohou těšit na dárek

27.07.2020 / KLUB

Ceník permanentních vstupenek na sezonu Chance Ligy 2020/2021 dozná změn. Fanoušci si budou moct nakoupit permanentky za cenu o 200 Kč nižší než v předešlé sezoně. Držitelé celosezonních (rizikových) permanentních vstupenek z uplynulého ročníku budou zároveň moct využít slevu, jelikož kvůli zrušení play-off 2020 přišli minimálně o dva domácí zápasy. Sleva na nákup nové celosezonní permanentky činí 300 Kč a bude uplatněna při předložení a odevzdání celosezonní permanentky na uplynulý ročník.
Také letos dostanou fanoušci k rizikové permanentce dárek – tentokrát kšiltovku s logem Dukly.

Jednorázové vstupné

Cena jednorázového vstupného pro novou sezonu zůstává stejná. Vstupenka na sezení bude stát 140 Kč/zápas, vstupenka na jeden zápas na stání bude o 30 Kč nižší. „Vedení Dukly Jihlava zvažovalo snížení ceny jednorázových vstupenek, ale po dohodě s valnou hromadou Statutárního města Jihlavy (majitele klubu) se obě strany rozhodly, že cena – vzhledem k náročným finančním krokům a úkolům, které klub čekají – zůstane stejná,“ stojí v tiskové zprávě HC Dukla Jihlava k ceníku na novou sezonu. „Vedení města si velmi váží rozsahu i způsobu, jakým fanoušci podporují Duklu a její činnost, a tak se velmi podrobně zabývalo i možností snížení ceny jednorázových vstupenek. Bohužel v současné problematické době, kdy naopak dochází k mnohým zdražením se rozhodlo zachovat ceny těchto vstupenek na stejné výši. Město Jihlavu čeká, především kvůli pandemii koronaviru, ekonomicky velmi náročný rok. Také bude pokračovat příprava výstavby nové multifunkční CZ LOKO Arény a následné finančně náročné stěhování na zimní stadion do Pelhřimova. Věříme, že si tyto skutečnosti uvědomují i fanoušci a úkoly, které čekají Duklu i statutární město Jihlavu podpoří svým přístupem i oni,“ komentuje za vedení Statutárního města Jihlavy náměstek primátorky Petr Ryška.

Jednorázové vstupné /dospělí/stání                          110,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /dospělí/sezení 140,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /dospělí/stání 80,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /dospělí/sezení 80,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /děti do 130cm/stání 30,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /děti do 130cm/sezení 140,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /děti do 130cm/stání 20,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /děti do 130cm/sezení 20,-- Kč vč. DPH

Permanentní vstupné

Snížila se naopak cena permanentních vstupenek, ať už na základní část nebo na celou sezonu. V základní části odehraje Dukla minimálně 26 – 27 zápasů dle toho, jakou část nadstavby bude hrát. Cena permanentek na dlouhodobou část Chance Ligy 2020/2021 je 3200 Kč na sezení a 2500 Kč na stání (v obou případech o 200 Kč nižší oproti předešlé sezoně). Stejné snížení se týká i celosezonních permanentek (tzv. rizikových permanentek), které zahrnují dlouhodobou část a play-off, tedy platí až do posledního domácího zápasu sezony. U těchto permanentek došlo ke snížení na 4400 Kč na sezení (z původních 4600 Kč) a 3600 Kč na stání (původně 3800 Kč).

Majitelé celosezonní permanentky nejenže ušetří nejvíce (viz. výpočty níže), ale zároveň obdrží dárek. V uplynulých sezonách dostávali fanoušci k celosezonnímu vstupnému šálu s motivy postupu do extraligy nebo mottem opětovného návratu do nejvyšší soutěže, loni byl bonusem kulich v dukláckých barvách. Ani letos nezůstanou celosezonní permanentkáři zkrátka, mohou se totiž těšit na kšiltovku s motivy Dukly Jihlava.

Kompenzace za zrušený ročník

Držitelé celosezonního permanentního vstupného (tzv. rizikové permanentky) byli kvůli zrušení předešlého ročníku Chance Ligy ochuzeni minimálně o dva domácí zápasy. Dukla totiž měla odehrát minimálně dva domácí zápasy předkola play-off proti Porubě a za stavu 1:1 na zápasy měla dobrou výchozí pozici pro postup do čtvrtfinále (kde by odehrála minimálně další dva domácí zápasy). Fanoušci, kteří mají stále celosezonní permanentku na loňskou sezonu, dostanou po jejím předložení a odevzdání slevu 300 Kč na koupi nové celosezonní permanentky. „Slíbili jsme fanouškům kompenzaci za nedohraný ročník. I když mám informace, že toho nechtějí využít, tak to vnímám jako jejich rozhodnutí. My chceme slib dodržet, a proto je schválena sleva při odevzdání loňské rizikové permanentky při nákupu nové rizikové permanentky,“ říká jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Situace ohledně koronaviru COVID-19

Vzhledem k aktuální situaci ohledně pandemie koronaviru a vzniku nových ohnisek nákazy není možné v současné době odhadovat nařízení ohledně počtu diváků na zimních stadionech. Zejména pro zahájení soutěžního ročníku Chance Ligy 2020/2021. Pokud nastanou vládní opatření týkající se omezení počtu návštěvníků na zimních stadionech, resp. další opatření (rozestupy apod.), budou mít přednostní právo vstupu na zápasy Dukly Jihlava majitelé permanentních vstupenek.

Informace ohledně termínů předprodeje permanentních vstupenek zveřejní klub ihned, jakmile to bude možné – opět z důvodu koronavirové situace. Již nyní je jasné, že permanentní vstupenky nebudou zahrnovat vstupné na přípravné zápasy. Držitelům permanentek z uplynulé sezony budou jejich místa rezervována minimálně do 31.8.2020, ovšem tato doba se může prodloužit až do prvního domácího zápasu.

Druhy permanentních vstupenek:

Permanentní vstupné varianta I., zahrnující základní část (dlouhodobou část) sezony 2020/2021, tzn. 26-27 domácích zápasů:

Permanentní vstupenka základní část /dospělý/ stání         2.500,-- Kč vč. DPH 
Permanentní vstupenka základní část /dospělý/sezení 3.200,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka základní část /děti do 130cm/stání 690,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka základní část /děti do 130cm sezení 3.200,-- Kč vč. DPH

Příklad: Příklad: Pokud si dospělý návštěvník koupí permanentku na sezení na základní část, ušetří oproti jednorázovému vstupnému 580 Kč (počítáno pro 27 zápasů x 140 Kč je 3780 Kč oproti 3200 Kč za permanentku na základní část na sezení).


Permanentní vstupné rizikové, zahrnující základní část (dlouhodobou část) sezony 2020/2021 + play-off (tedy do posledního zápasu Dukly v sezoně):

Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /dospělý/stání            3.600,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /dospělý/sezení 4.400,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /děti do 130cm/stání 890,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /děti do 130cm/sezení 4.400,-- Kč vč. DPH

Příklad: Pokud si dospělý návštěvník koupí permanentku rizikovou a klub se dostane do finále Chance Ligy (např. maximálním počtem: čtvrtfinále 4 domácí zápasy, semifinále 4 domácí zápasy a finále 4 domácí zápasy), ušetří fanoušek minimálně 1310 Kč. (Výpočet pro 27 zápasů základní části a 12 zápasů play-off, kde se navíc cena jednorázové vstupenky může zvýšit, tedy celkem 39 zápasů x 140 Kč = 5460 Kč + čepice za 250 Kč je dohromady 5710 Kč oproti ceně 4400 Kč za rizikovou permanentku na sezení).

Kompletní ceník ke stažení zde nebo na webových stránkách Dukly v sekci Vstupenky - Ceník.