Spolupráce Dukly a firmy Grand Café úspěšně pokračuje

06.08.2020 / KLUB

Jihlavský hokejový klub pokračuje v navázané spolupráci se společností Grand Café. Firma, která se zabývá prodejem a nabídkou kávy, prodejem kávovarů, je zároveň servisním centrem kávovarů a provozuje nápojové automaty, je partnerem Dukly již několik let. Partnerství bude nyní pokračovat. „Grand Café je naším partnerem již delší dobu a v podstatě firmu počítáme mezi partnerské stálice. Spolupracujeme na velmi dobré úrovni už radu let. Stejně jako ostatní firmy, také Grand Café nám pomáhá k tomu, aby Dukla kráčela postupnými kroky vpřed,“ děkuje šéf Dukly Bedřich Ščerban.

Grand Café je jihlavská firma, která prodává kávu ve své prodejně a zajišťuje kompletní kávový servis pro kanceláře, restaurace a kavárny v celém kraji i mimo něj.

Zároveň prodává kávovary a provozuje nápojové automaty a servisní centrum. Prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu najdete na webových stránkách grand-cafe.cz.

Šéf firmy Grand Café Jan Tesař a jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban (vpravo) stvrdili vzájemnou spolupráci podpisem a podáním pravice! Foto: Tomáš Lysý