Přijďte se podívat na reálný model nové arény

17.09.2020 / Vladimír Šťastný

Přípravy na výstavbu nové multifunkční haly v Jihlavě jsou v plném proudu. I v současné komplikované době vše běží podle plánu a přípravy nejsou ve skluzu.

Zástupci Architektonického studia Chybík+Krištof přivezli v nedávných dnech do Jihlavy maketu haly s jejím okolím. Rozměrná expozice je umístěna v místnosti Klub legend ve VIP-G v CZ LOKO Aréně a vedení Dukly se rozhodlo, že svým fanouškům umožní tuto maketu vidět.

První příležitost vidět model haly bude mít veřejnost již tuto sobotu 19. září od 15.30 do 16.30 hodin, před utkáním s Ústí nad Labem, kdy bude Klub legend zpřístupněn veřejnosti. Pro případné dotazy bude přítomen i jednatel klubu Bedřich Ščerban.

„Projekt velice dobře znám a bude se jednat o krásnou halu. Nyní na modelu jsou vidět další detaily, které nejsou patrné z nákresů, jde třeba o různá propojení prostorů a budov. Rozhodně všem doporučuji, aby se v sobotu přišli podívat,“ vyzývá fanoušky nové haly jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Pro vstup do VIP-G v CZ LOKO Arené prosím použijte vchod G ze strany od vysoké školy, po prohlídce tímto vchodem opět z haly odejdete. Na zápas Dukly proti Ústí, začínající v 17:30 hodin, můžete na stadion vstoupit příslušným vchodem, ke kterému máte oprávnění dle zakoupené vstupenky či permanentky.




×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava